USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Akşener’in ‘hesap sormazsam namerdim’ bakışı

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in deprem bölgesinde çekilen fotoğrafını paylaştı. Poyraz, Akşener’in öfke ve hüznünün yansıdığı fotoğrafa, “Ben bu bakışı biliyorum. Hesap sormazsam namerdim öncesi bakışıdır bu. Ve s

Akşener’in ‘hesap sormazsam namerdim’ bakışı
10-02-2023 01:55
Google News

İYİ ÖZETİ| Parti lideri Akşener bugün tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminin merkez üssü Pazarcık’ta incelemelerde bulundu. Depremzedelerin yaşadığı sıkıntıları dinleyen Akşener, bölgedeki çadır kenti de ziyaret etti.

Akşener’in bölgedeki ziyaretleri sürerken İYİ Parti Genel Sekreteri Poyraz, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Akşener’in, yıkıntıların arasında hüzünlü ve öfkeli göründüğü fotoğrafı Poyraz, “Ben bu bakışı biliyorum.İçi yandığında, çaresizliği yırtıp atma kararı verdiğinde, yalnızlığı bitirip yaraları sarmak için ayağa kalktığında hep aynı bakış. Şefkati de kararlılığı da aynı. Hesap sormazsam namerdim öncesi bakışıdır bu. Ve sonrasını hepimiz biliyoruz. O hesap sorulur” mesajıyla paylaştı.

Ben bu bakışı biliyorum.İçi yandığında, çaresizliği yırtıp atma kararı verdiğinde, yalnızlığı bitirip yaraları sarmak için ayağa kalktığında hep aynı bakış.Şefkati de kararlılığı da aynı.Hesap sormazsam namerdim öncesi bakışıdır bu. Ve sonrasını hepimiz biliyoruz. O Hesap sorulur pic.twitter.com/iif4MgmSAt

— UĞUR POYRAZ (@UGUR__POYRAZ) February 9, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Adobe, Sanatçıları Yapay Zekâ Tehditlerinden Koruyacak Yeni Araç Geliştirdi
Adobe, Sanatçıları Yapay Zekâ Tehditlerinden Koruyacak Yeni Araç Geliştirdi

Adobe, sanatçıları yapay zekâ tehditlerinden koruyacak yeni Content Authenticity aracını tanıttı. Dijital eserler güvence altına alınacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu