USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Akşener'in açıklamasının ardından 5 partiden ortak açıklama hazırlığı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile telefonda görüştü. Görüşmenin ardandan ortak yazıl

Akşener'in açıklamasının ardından 5 partiden ortak açıklama hazırlığı
03-03-2023 18:09
Google News

İYİ ÖZETİ| Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı ile ilgili ret kararını açıklamasının ardından altılı masadadaki diğer beş parti, ortak bir açıklama hazırlığına başladı.

T24'ün haberine göre Akşener'in açıklamalarının ardından genel merkezlerde partilerin genel başkan yardımcıları ortak metin için hazırlığa başladı. Hazırlanacak metinde Akşener’in açıklamalarına yanıt verilmesi beklenirken aynı zamanda Pazartesi günü liderler buluşmasına yönelik mesajların da olması bekleniyor.

Öte yandan kulislerde beş partinin Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını ilan etmeye de hazırlandığı öğrenildi.

AYRINTILAR GELİYOR...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Prime İndirimlerinde Her Kategorinin İndirimli Ürünleri
Prime İndirimlerinde Her Kategorinin İndirimli Ürünleri

Amazon Prime Alışveriş Festivali 8 Ekim’de başlamıştı. Biz de bu fırsatlar kapsamında her kategorinin indirimlerini derledik.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu