USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Akşener'in açıklamasından sonra İYİ Parti'de peş peşe istifalar

İYİ Parti lideri Akşener, altılı masadan kalktıklarını açıkladı ve İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş'a adaylık çağrısı yaptı. Akşener'in çıkışından sonra İYİ Parti'den istifa haberleri geldi.

Akşener'in açıklamasından sonra İYİ Parti'de peş peşe istifalar
03-03-2023 17:02
Google News

6'lı ÖZETİ| masa dağıldı, sosyal medya yıkıldı

GALERİNİN DEVAMI <p>İyi Parti Lideri Meral Akşener'in açıklamalarının ardından sosyal medyada 6'lı masa ile <a href=ilgili komik paylaşımlar yapıldı.

"><p>Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a <a href=karşı aday çıkarmak için bir araya gelen 6'lı masa ortak aday bulamadı.

CHP, İyi Parti, DEVA, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, ve DP'nin oluşturduğu ortak masa ilk anlaşmazlıkta dağıldı.

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, adaylarının Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş olacağını söyleyerek masayı dağıttı.

"><p><strong>DALGA GEÇTİLER</strong></p><p>Bu kararın ardından sosyal medyadan 6'lı masayı tiye alan paylaşımlar yapıldı.</p>

İYİ Parti lideri Akşener, altılı masadan kalktıklarını açıkladı ve İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş'a adaylık çağrısı yaptı.

Tele1'in haberine göre, Akşener'in çıkışından sonra İYİ Parti'de peş peşe istifa kararları geldi.

Sosyal medyada da kullanıcılar partiden istifa etmek istediklerine dair paylaşım yaptı. 

Adayın konuşulduğu ilk toplantıda kriz çıktı! 1 yılda kuruldu 6 saatte dağıldı!Adayın konuşulduğu ilk toplantıda kriz çıktı! 1 yılda kuruldu 6 saatte dağıldı!

Son Dakika: Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in konuşmasına ilk tepki!Son Dakika: Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in konuşmasına ilk tepki!

İYİ Parti 6'lı masadan ayrıldı! Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a çağrıİYİ Parti 6'lı masadan ayrıldı! Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a çağrı


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şehir İçi Kullanılabilen Rüzgâr Türbinleri
Şehir İçi Kullanılabilen Rüzgâr Türbinleri

Yenilenebilir enerji kaynaklarına geçiş yapmak çevremiz için büyük önem taşıyor. Rüzgâr enerjisi elde etmek için kullanılan devasa rüzgâr türbinlerini şehir içinde kullanılabilir forma sokan bir tasarım ise şehirde yenilenebilir enerji elde etme konusuna yeni bir soluk getiriyo

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu