USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Akrabalarını silahla yaralamıştı: Sebebi kan dondurdu

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde önün kestiği otomobile tabancayla ateş açıp içindeki akrabası Yunus K. (27) ile eşi Elif K.’yi yaralayan Emrah Kayadayı (33), tutuklandı. Kayadayı ifadesinde çiftten, boşanma aşamasındaki eşiyle yardımcı olmasını istediğini, olumsuz cevap

Akrabalarını silahla yaralamıştı: Sebebi kan dondurdu
22-10-2022 14:55
Google News

Çukurhisar ÖZETİ| Mahallesi'nde oturan Emrah Kayadayı, önceki gün Eskişehir- Bursa kara yolunda otomobille önünü kestiği akrabası Yunus ve Elif K. çiftinin aracına rastgele tabancayla ateş edip, kaçtı. Yaralanan çift, çağırılan ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

TUTUKLANDI

Olayın ardından kaçan Emrah Kayadayı'nın otomobili, Çamlıca Mahallesi'nde terk edilmiş olarak buldu. Kayadayı, Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. İfadesi alınan Kayadayı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklandı.

"ONLAR KABUL ETMEYİNCE TARTIŞTIK"

Emrah Kayadayı’nın ifadesinde akrabası olan çiften, boşanma aşamasındaki eşiyle yeniden barışması için aracı olmalarını istediğini belirterek, “Eşimi ben çok seviyorum. Akrabam olan çifte de yeniden barışmak için aracı olmalarını istedim. Onlar kabul etmeyince tartıştık ve bu olay meydana geldi” dediği belirtildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bükülebilen İşlemci Geliştirildi
Bükülebilen İşlemci Geliştirildi

Pragmatic isimli bir firma, bükülebilen bir işlemci geliştirmeyi başardı. Geleneksel işlemcilerden oldukça farklı yapıda olan bükülebilir işlemci, giyilebilir teknolojik ürünler için önemli olacak gibi görünüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu