USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AKP'ye katılacağı iddia edilen Aslı Baykal'dan yeni paylaşım

CHP'den istifa eden eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Baykal, Eleştirilerime tahammülsüzlükleri muhalefetten umutsuzluğumun sağlaması oldu… dedi.

AKP'ye katılacağı iddia edilen Aslı Baykal'dan yeni paylaşım
01-12-2022 16:51
Google News

Eski ÖZETİ| CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, 31 Ekim'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP'den istifa ettiğini duyurmuştu.

Sosyal medya hesabından siyasi parti üyeliğini sonlandırdığına dair görseli paylaşan Baykal, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada istifasının nedenini "Gördüğüm lüzum üzerine" diyerek açıklamıştı.

Baykal daha sonra AKP'ye geçeceği iddiaları üzerine ise Onedio Haber Müdürü Abdullah Demir'e konuşarak, "Benim şu an yaptığım teorik bir çalışma. Hiçbir yere katıldığım yok" ifadelerini kullanmıştı.

Baykal'dan günler sonra bir paylaşım daha geldi.

"SIFIR POLİTİKA, SIFIR VİZYON..."

Altılı masayı hedef alan Baykal, şu ifadeleri kullandı:

"Altı benzemezin tek ortak noktası ‘Erdoğan gitsin’. Başka? Sıfır politika, sıfır vizyon… Eleştirilerime tahammülsüzlükleri de muhalefetten umutsuzluğumun sağlaması oldu…"

Altı benzemezin tek ortak noktası ‘Erdoğan gitsin’. Başka? Sıfır politika, sıfır vizyon… Eleştirilerime tahammülsüzlükleri de muhalefetten umutsuzluğumun sağlaması oldu…

— Aslı Baykal (@asliibaykal) December 1, 2022
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Zeytinyağı Şişeleri Neden Koyu Renkte Üretiliyor?
Zeytinyağı Şişeleri Neden Koyu Renkte Üretiliyor?

Zeytinyağı şişesi deyince alırken dikkat etmeniz de düşününce aklınıza koyu renkli şişeler gelecektir. Genelde pek şaşmayan bu renklerin özelliği ne? Neden açık değil de koyu renkli şişelerde satılıyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu