USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AKP'li milletvekillerinin saha izlenimleri: Kira artışları büyük sıkıntı oluşturdu

Ekonomide yaşanan kriz ve yurttaşın belini büken hayat pahalılığı, saha ziyaretlerinde bulunan AKP'li milletvekillerinin izlenimlerine de yansıdı. Ancak milletvekillerine göre, asgari ücret gibi bazı konularda atılan adımlar yurttaşlarda ibreyi yeniden AKP'ye döndürdü.

AKP'li milletvekillerinin saha izlenimleri: Kira artışları büyük sıkıntı oluşturdu
24-07-2022 10:16
Google News

AKP ÖZETİ| yönetimi ve milletvekilleri, Kurban Bayramı’nda ve sonrasında yaptıkları yurttaş ziyaretlerinde özellikle büyükşehirlerdeki yüksek kira fiyatları sebebiyle gelen şikâyetleri dinledi.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, AKP'lilere yapılan şikayetlerin büyük bölümü hayat pahalılığı başlığı altında gıda ve akaryakıt fiyatlarındaki artışla ilgili oldu.

Büyükşehirlerdeki kira artışlarının büyük sıkıntı haline geldiği belirtilen belirtilen haberde "İstanbul’daki kira artışlarının önüne geçilemiyor. Kira artışlarına getirilen yüzde 25’lik sınır da bu şikâyetleri gidermede yeterli olmamış" denildi.

"İBRE YENİDEN AK PARTİ'YE DÖNDÜ"

Habere göre AKP milletvekilleri saha izlenimlerinde ayrıca partilerinin sahadaki karşılığının önceye oranla daha iyi durumda olduğunu gördü. Haberde bu durum şöyle anlatıldı:

"Özellikle temmuz zamları, buğday fiyatlarının açıklanması, 3600 ek gösterge, asgari ücret artışı gibi konulardan memnuniyet var. Arazi bizim beklediğimizden daha olumlu. Cumhurbaşkanı’na olan güven yüksek görünüyor. İbre yeniden AK Parti’ye dönmüş. Özellikle çiftçiler son 20 yılın en memnun dönemini yaşadıklarını dile getiriyor."

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Internet Archive Siber Saldırıya Uğradı
Internet Archive Siber Saldırıya Uğradı

Internet Archive, büyük bir siber saldırıya kurban gitti. Yapılan açıklamaya göre 31 milyon kullanıcı verisini içeren 6.4 GB'lik dosya sızdırıldı. Kurum, siber saldırıyı kabul etti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu