USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AKP Şanlıurfa milletvekilli adayı olan Adalet Bakanı Bozdağ'dan ilk açıklama

AKP'den Şanlıurfa milletvekili adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Peygamberler diyarı Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalı kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir ifadesini kullandı.

AKP Şanlıurfa milletvekilli adayı olan Adalet Bakanı Bozdağ'dan ilk açıklama
10-04-2023 11:58
Google News

Seçimlere ÖZETİ| sayılı gün kala AKP’nin 28. dönem milletvekili aday listesi, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edildi.

AKP’de 3 dönem kuralı uygulandı, partinin “A takımında” yer alan isimler liste dışı kaldı. 385 milletvekilinden sadece 104’ü aday gösterildi. Bakanlardan Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy dışındakiler listeye üst sıralardan girdi. İttifak yapılan HÜDA PAR’dan 4, DSP’den 3 isim listede yer aldı.

BOZDAĞ ŞANLIURFA'DAN ADAY

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da listede dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Bozdağ, AKP'den Şanlıurfa milletvekili adayı oldu. Son olarak Bozdağ, Şanlıurfa milletvekili adayı gösterilmesine ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

"Peygamberler diyarı Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalı kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir" ifadelerini kullanan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın rahle-i tedrisatından geçmiş bir kardeşiniz olarak edindiğim bilgi, tecrübe ve ondan aldığım güç ile peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım. Artık vakit, Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerim için çalışma, koşma ve koşuşturma vaktidir. Kaybedecek vaktimiz yok. Yarın değil hemen şimdi diyerek işe başlıyoruz. Ya Allah, ya Bismillah. Haydi, Bismillahirrahmanirrahim."

Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları,aziz milletimize,ülkemize,
Şanlıurfa’ya ve Ak Partimize hayırlı olsun.

Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları olarak Şanlıurfa/Şanlıurfalılar için hem akıl terimizi hem de alın terimizi dökeceğiz.

Rabbim,yardımcımız/muhafızımız olsun.

— Bekir Bozdağ (@bybekirbozdag) April 10, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?

McDonald’s’tan aldığınız son hamburgeri ne kadar saklayabilirsiniz? Bu sorunun cevabı, İzlanda'da bir hostel’da ve yıllardır bozulmadan duran hamburgerin hikâyesiyle şaşırtıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu