USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti'nin İstanbul mitingine tribünde açılan Erdoğan koreografisi damga vurdu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Galatasaray NEF Stadı'na gelişiyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada on binlerce kişiyi selamlarken, va

AK Parti'nin İstanbul mitingine tribünde açılan Erdoğan koreografisi damga vurdu
27-11-2022 18:43
Google News

ÖZETİ| Ak Parti İl teşkilatının hazırlıklarını günlerdir büyük titizlikle yürüttüğü program için partililer stadı saatler öncesinden doldurdu. Partililer, Erdoğan'ı gelişini bekledikleri süre içinde marşlar eşliğinde sık sık "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

"KİMSE KAYBETMEYECEK"Statta bazı yerler Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portreleri ve Türk bayraklarıyla donatılırken, bazı yerlere de "Öyle Bir Kazanacağız Ki Kimse Kaybetmeyecek", "İrade Sende, Sandık Güvende", "İstanbul Hazır, Türkiye Yüzyılı Başlıyor", "Sandık Sandık, Mahalle Mahalle Büyüyor", "Güçlü Lider, Büyük Türkiye", "Hep Aynı Aşkla Liderinin Yanında" yazılı pankartlar asıldı.

Stat tıklım tıklım! AK Parti'nin İstanbul mitingine tribünde açılan Erdoğan koreografisi damga vurdu

ERDOĞAN SAHADA YÜRÜYEREK TRİBÜNLERİ SELAMLADICumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişiyle partililerin coşkusu daha da artarken, stat hoparlörlerinden de marşlar çalındı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe daha sonra saha içinde yürüyerek tribünlerdeki partilileri selamladı. Açılış konuşmaları ve teşkilat motivasyon filminin gösteriminin ardından Erdoğan, partililere seslenecek.

Stat tıklım tıklım! AK Parti'nin İstanbul mitingine tribünde açılan Erdoğan koreografisi damga vurdu

KOREOGRAFİ AÇTILARÖte yandan mitinge katılan vatandaşlar, tribünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk Bayrağı koreografisi açtılar. Koreografinin arkasında yer alan İstanbul'un sözü, tamam inşallah şeklindeki pankart dikkat çekti.

Stat tıklım tıklım! AK Parti'nin İstanbul mitingine tribününde açılan Erdoğan koreografisi damga vurdu

Kaynak: AA / Güncel Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul Politika Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?

Yolda yürürken, araba kullanırken kısacası her dışarı çıktığımızda ayağımızın altındaki asfaltın neden sadece siyah olduğunu hiç merak ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu