USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Partili Hamza Dağ duyurdu: Aydemir'e kesin ihraç istemi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, yaptığı konuşma nedeniyle AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir'in kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

AK Partili Hamza Dağ duyurdu: Aydemir'e kesin ihraç istemi!
15-10-2024 00:08
Google News

AK ÖZETİ| Parti İzmir Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir'in kadın cinayetleri hakkında yaptığı açıklamalar tepkilere neden olmuştu.

Aydemir, "Bir kısmı bayanlar olmak üzere, erkeklerin çoğunda öldürenler kadar ölenler de suçludur" ifadelerini kullanmıştı.

LATİF AYDEMİR DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Latif Aydemir'in sarf ettiği sözlerin kabul edilemez olduğunu, kendisinin disipline sevk edildiğini belirtti.

Hamza Dağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Kadına ve çocuğa karşı şiddet konusunda tavizsiz ve kararlı bir mücadele vermek, asli sorumluluğumuzdur. Bu bağlamda Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir’in, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde kadın cinayetleriyle ilgili yaptığı konuşma partimizce kabul edilemez. Kadınlara yönelik şiddetin engellenmesinde büyük mücadele veren bir parti olarak amasız fakatsız şiddete karşıyız. Aydemir, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmiştir. Şiddet, hiçbir hali ve şekliyle kabul edilemez.

Kadına ve çocuğa karşı şiddet konusunda tavizsiz ve kararlı bir mücadele vermek, asli sorumluluğumuzdur.

Bu bağlamda Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir’in, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde kadın cinayetleriyle ilgili yaptığı konuşma partimizce kabul edilemez.…

— HAMZA DAĞ (@avhamzadag) October 14, 2024

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Adobe Max 2024 Tüm Duyurular
Adobe Max 2024 Tüm Duyurular

Adobe, her yıl önemli duyurular yaptığı Adobe Max etkinliğinde bu yıl yapay zekâ araçlarıyla dikkat çekti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu