USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti'den gençlere müjdeli haber: KDV indirimi gelebilir!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, önümüzdeki günlerde bilgisayar alımında KDV indirimi gelebileceğinin sinyalini verdi.

AK Parti'den gençlere müjdeli haber: KDV indirimi gelebilir!
19-09-2022 12:38
Google News

AK ÖZETİ| Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir CNN Türk'te Dicle Canova’nın sorularını yanıtladı.

Kandemir önümüzdeki günlerde bilgisayar alımında KDV indirimi gelebileceğinin sinyalini vererek, "Gençlerin bir takım beklentileri var, özellikle bilgisayar ve elektronik alımlarla ilgili KDV alınmamasına ilişkin" dedi.

Erkan Kandemir'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Biz AK Parti siyasi hareketi, seçimden seçime sahaya çıkan bir hareket değiliz. Cumhurbaşkanımız teşkilatçılığa çok önem verdiği için aşağıdan gelen geri bildirimleri son derece önemsiyor. Biz sürekli sahada olan bir siyasi hareketiz. Çok yoğun bir Ramazan sonrasında Meclis'in kapanmasıyla yaz dönemini geride bıraktık. Arkadaşlarımız çok yoğun bir yaz temposunda milletimizle buluştular. Şimdi bu çalışmaları artık seçime doğru şekillendirmeye başlıyoruz.

Bizim için 3 adım var. Birincisi saha çalışmaları. 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları adıyla yeni bir formata büründürüyoruz. İllerde ve bütün ilçelerde çok yoğun bir saha çalışması yapıyorlar."

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Duty Free'ler Nasıl Çalışıyor?
Duty Free'ler Nasıl Çalışıyor?

Seyahat etmeyi seviyorsanız alışveriş yapmayı da bir o kadar seviyor olmalısınız. Özellikle havaalanlarında bulunan “duty free” bunun için biçilmiş bir kaftan!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu