USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'dan adaylık ilanı sonrası ilk sözler

AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum, adaylığının ilanı sonrası basın açıklaması yaptı. Kurum yaptığı açıklamada, "Kutlu ve hayırlı bir yolculuğun ilk adımını atıyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'dan adaylık ilanı sonrası ilk sözler
07-01-2024 17:22
Google News

ÖZETİ| Ak Parti İstanbul adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İBB Başkan adaylığının tebliğ edilmesi sonrası basın açıklaması yaparak önemli mesajlar verdi. Kurum, adaylık ilanı sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Kutlu ve hayırlı bir yolculuğun ilk adımını atıyoruz." dedi.

AK Parti'nin yerel seçimler için İstanbul adayı eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı tebliğ edilen Kurum, yaptığı basında açıklamasında, "Kutlu ve hayırlı bir yolculuğun ilk adımını atıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kurum'un açıklamalarından satır başları:

"Sevgili İstanbullular, İstanbul'a aday olmak büyük bir onur, büyük bir sorumluluk. İstanbul'da Mekke ve Medine'nin emanetleri var, Kudüs'ün ruhu var, Saraybosna'nın yeşili var.

Bugün gerçekten heyecanlıyız çünkü herkesin huzur içinde yaşadığı, her sokağının kıymetinin bilindiği bir İstanbul istiyoruz. Sadece İstanbul diyoruz. Kutlu bir yolculuğun ilk adımını atıyoruz. Hep birlikte İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz."

Ayrıntılar geliyor...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Müzik depresyonu azaltıyor mu?
Müzik depresyonu azaltıyor mu?

Müzik dinlemek hepimizin sevdiği aktivitelerin başında geliyor. Peki, müzik dinlemek depresyonu hafifletiyor olabilir mi? Müziğin iyileştirici etkisi üzerine yapılan çarpıcı araştırmanın sonuçlarını bu içerikte inceliyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu