USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti'den alçak tehdide cevap!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert tepki gösterdi. Çelik, 'İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’u örnek aldığı görülüyor' dedi.

AK Parti'den alçak tehdide cevap!
29-07-2024 09:57
Google News

AK ÖZETİ| Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sert tepki gösterdi.
 

Erdoğan'ın sözleri katili çıldırttı: İsrail'den alçak tehdit!Erdoğan'ın sözleri katili çıldırttı: İsrail'den alçak tehdit!

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İsrail Dışişleri Bakanı Katz, insanlık değerlerini ve barışı savunan Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı ifadelerle haddini aştığı gibi tam bir Nazi olduğunu ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanımıza dönük bu saldırılar, insanlık değerlerine, vicdanına ve haysiyetine düşman olanların saldırılarıdır.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’u örnek aldığı görülüyor.

Hitler’in Dışişleri Bakanı Ribbentrop, “kasıtlı bir şekilde savaş çıkarmak, savaş suçları ve insanlığa karşı suçları planlamak ve barışa karşı suç işlemek”ten yargılanmıştı.
Katz’a, Ribbentrop’un iyi bir örnek olmadığını hatırlatıyoruz; insanlığa karşı beraberce suç işlediği şebeke er ya da geç yargılanacaktır…"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bilgisayar Oyunu Oynamak Akademik Başarıyı Etkiliyor Mu?
Bilgisayar Oyunu Oynamak Akademik Başarıyı Etkiliyor Mu?

Video oyunları, gençler başta olmak üzere birçok kişinin sosyal yaşamının ve eğlence alışkanlıklarının önemli bir parçası hâline geldi. Bu da akıllara video oyunlarının akademik başarıyı olumsuz etkileyip etkilemeyeceği sorularını getiriyor. Bilimin verdiği yanıtı ince

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu