USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti, boykot edilen işletmenin açılışına katılan partilileri disipline sevk etti

Rize'de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri hakkında disipline sevk kararı alındı.

AK Parti, boykot edilen işletmenin açılışına katılan partilileri disipline sevk etti
14-10-2024 10:43
Google News
Rize'de ÖZETİ| boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri hakkında disipline sevk kararı alındı.Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Rize'de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri hakkında disipline sevk kararı alındığını bildirdi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rize'de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimiz hakkında disipline sevk kararı alınmıştır. Süreç, Teşkilat Başkanlığımız tarafından takip edilmektedir." ifadesini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google Dodgeball Neden Başarısız Oldu?
Google Dodgeball Neden Başarısız Oldu?

Teknoloji dünyasında devrim yaratmayı hedefleyen projeler ortaya çıksa da bazen en yenilikçi fikirler bile umdukları başarıyı yakalayamıyor. Google Dodgeball da bunlardan biri. Gelin zamanının Foursquare’i olarak görülen bu platform neden başarısız oldu anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu