USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ahmet Davutoğlu: Ülke ekonomisini bu hale getirenler ifade vermeli

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı enflasyon rakamlarına tepki gösterdi. Davutoğlu, Enflasyonu ve ülke ekonomisini bu hale getirenler ifade vermeli dedi.

Ahmet Davutoğlu: Ülke ekonomisini bu hale getirenler ifade vermeli
03-10-2022 20:07
Google News
TÜİK, ÖZETİ| eylül ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı. TÜİK verilerine göre; enflasyon (TÜFE) aylık bazda yüzde 3.08, yıllık bazda ise yüzde 83.45 artış gösterdi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, TÜİK'in açıkladığı rakamlara Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Davutoğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Son bir yılda iyi niyetle yaptığımız tüm çağrılara kulaklarını tıkayanların yarattığı bu tabloya bakınca, asıl kimlerin mahkemelerde ifadeye çağrılması gerektiği ortada. Parti Sözcümüz Serkan Özcan değil, enflasyonu ve ülke ekonomisini bu hale getirenler ifade vermeli!" 

Son bir yılda iyi niyetle yaptığımız tüm çağrılara kulaklarını tıkayanların yarattığı bu tabloya bakınca, asıl kimlerin mahkemelerde ifadeye çağrılması gerektiği ortada.

Parti Sözcümüz Serkan Özcan değil, enflasyonu ve ülke ekonomisini bu hale getirenler ifade vermeli! https://t.co/U6FhBKBT96

— Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu) October 3, 2022www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Marvel ve DC,
Marvel ve DC, "Süper Kahraman" İsminin Haklarını Kaybetti

Marvel ve DC, uzun yıllardır elinde bulundurduğu "Süper Kahraman" tabirinin isim haklarını gelen bir itiraz sonucu kaybetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu