USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ahmet Alkılıç yaşadıklarını anlattı: Allah korkuyu aldı, o gün gerçek askerler bizlerdik

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde asker kılığına bürünmüş FETÖ üyesi hainler tarafından ateş açılarak kolundan ve başından yaralanan 15 Temmuz gazisi Ahmet Alkılıç, Haber7'ye konuştu.

Ahmet Alkılıç yaşadıklarını anlattı: Allah korkuyu aldı, o gün gerçek askerler bizlerdik
02-07-2024 00:13
Google News

Haber7 – ÖZEL

Fetullahçı ÖZETİ| Terör Örgütü'nün (FETÖ) silahlı kalkışmasına geçit vermemek için bedenini kurşunlara siper ederek milli iradeye sahip çıkan kahramanların 15 Temmuz'daki direnişinin üzerinden 8 yıl geçti. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde asker kılığına bürünmüş FETÖ'cü hainler tarafından ateş açılarak kolundan ve başından yaralanan 15 Temmuz gazisi ve 15 Temmuz Derneği üyesi Ahmet Alkılıç, Haber7'ye konuştu. Darbe girişimi gecesi yaralandıktan sonra hastaneye kaldırılan, 1 yıl boyunca konuşamayan ve hafıza kaybı yaşayan Ahmet Alkılıç, köprüde yaşadıklarını ve hissiyatını anlattı.

ÖNCE ERDOĞAN'IN EVİNİN ÖNÜNE GİTTİLER

"Anadolu Yakası'nda inşaat işleriyle uğraşıyorum. 15 Temmuz günü ben ofisimde otururken bir anda darbe kalkışmasının olduğunun haberini aldım." diyen Ahmet Alkılıç, öncelikle evine gittiğini ve olayları yakından takip ettiğini belirtti. 

Sokağa çıkın çağrısının ardından öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin önüne gittiklerini belirten Alkılıç, "Cumhurbaşkanımızın halkı davet etmesini duyunca ben ve çok yakın bir arkadaşım Tayfun ile beraber yola çıktık. Yola çıktığımızda babam aradı. Babam da bizimle beraber geleceğini söyledi. İlk önce Cumhurbaşkanımızın evine gittik. Orada muazzam bir kalabalık vardı. Hatta bir izdiham vardı, daha doğrusu." dedi.