USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ağrı'da denetimlerde 5 zincir market mühürlendi

Ağrı'da Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatıyla şehirdeki zincir marketlerin şubeleri denetimden geçti. Denetimlerde şartları taşımayan bir zincir marketin 5 şubesi mühürlendi.

Ağrı'da denetimlerde 5 zincir market mühürlendi
04-12-2022 00:02
Google News

ÖZETİ| Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatıyla şehirdeki zincir marketler denetlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç'un öncülüğündeki zabıta ekipleri, zincir marketleri yakın takip altına aldı.

5 ZİNCİR MARKET MÜHÜRLENDİ

Medya Ankara'dan Erdem Yeşer'in haberine göre, denetimlerde Fırat Mahallesi ve 29 Ekim Caddesinde ikişer, 100. Yıl Mahallesinde bir olmak üzere bir zincir marketin 5 şubesinin kapısına kilit vuruldu. Açıklamada, "Ekiplerimizin bugün gerçekleştirmiş olduğu denetimlerde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek, faaliyetlerine ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

BELEDİYEDEN DÜZENLİ DENETİM

Belediyeden yapılan açıklamada, kent merkezinde market ve iş yerlerine zabıta ekiplerinin düzenli olarak gramaj kontrolü, raf-kasa fiyatları uygunluk, hijyen ve düzen denetimi, son kullanma tarihi kontrolü, fahiş fiyat, stokçuluk gibi denetimlerin gerçekleştirildiği kaydedildi.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu