USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ağır hasarlı binada 2'nci kattan düşüp öldü

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, 6 katlı boş binanın 2’nci katından düşen Ali Yıldırım (69), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ağır hasarlı binada 2'nci kattan düşüp öldü
29-09-2024 17:13
Google News

Olay, ÖZETİ| öğle saatlerinde Derviş Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ali Yıldırım, depremde ağır hasar gördüğü için boşaltılan 6 katlı apartmana çıktı. Yıldırım, ikinci katta dolaşırken bir anda dengesini kaybedip düştü. Gürültüye koşan mahalleli, yerde yatan Yıldırım’ı görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri, yaralı Yıldırım'ı ilk müdahalenin ardından İslahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Acil serviste tedaviye alınan Yıldırım, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Ali Yıldırım’ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Telefon Satmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 10 Kural!
Telefon Satmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 10 Kural!

Günümüzde telefon değiştirme sıklığımız, teknoloji hızına ayak uydurmak için oldukça arttı. Yeni bir telefon modeli çıktığında, elimizdeki eski telefonu satma fikri cazip geliyor. Ama bir dakika! Telefonunuzu satmadan önce yapmanız gereken birkaç önemli adım var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu