USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Adı transferle anılıyordu! Ünlü teknik adamdan övgü...

Tüm Spor - Son günlerde adı Lazio ile anılan Lucas Torreira için Çizme ekibinin hocası Maurizio Sarri'den övgü geldi. Sarri, transfer gündeminde olan Uruguaylı için "Torreira çok iyi bir oyuncu." yorumunu yaptı.

Adı transferle anılıyordu! Ünlü teknik adamdan övgü...
06-07-2023 21:53
Google News

İtalya ÖZETİ| Serie A ekiplerinden Lazio'yu çalıştıran ve İtalyan futbolunun önemli teknik direktörleri arasında gösterilen Maurizio Sarri, takımının transfer gündeminde olduğu iddia edilen Lucas Torreira için açıklamalarda bulundu. 

Sport Italia'ya özel bir röportaj veren Sarri, "Torreira Sampdoria ve Fiorentina'da izlediğim çok iyi bir oyuncu. İtalya'da başarılı bir performans göstermişti." ifadelerini kullandı. 



TEKLİF HAZIRLIĞI VAR

64 yaşındaki İtalyan hocanın bu açıklamasından sonra Lazio cephesinin, Torreira'nın transferi için girişimlerini hızlandıracağı ve kısa süre içerisinde Uruguaylı yıldız için Galatasaray'a teklif yapılacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'den Galatasaray'a katılan Lucas Torreira, sarı kırmızılı forma ile 34 maçta görev aldı ve 1 asist yaptı.

GALATASARAY SAKATILIĞI İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Diğer yandan Galatasaray'ın dün Hull City ile oynadığı maçta sakatlık yaşayan Torreira'nın sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edildi.

Galatasaray'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Galatasaray Futbol A takımımızın Hull City ile oynadığı hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sol dizinde esneme olan oyuncumuz Lucas Torreira’nın bugün sponsor hastanemizde çekilen MR’ında iç yan bağında 2. derece zorlanma ve dizinde kemik ödemi tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Meta Yeni Yapay Zekâ Video Aracını Tanıttı
Meta Yeni Yapay Zekâ Video Aracını Tanıttı

Meta yapay zekâ alanındaki yatırımlarını sürdürerek yeni yapay zekâ video aracı Meta Movie Gen'i tanıttı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu