USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan 'Netanyahu tezkeresi' paylaşımı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ABD Kongresindeki konuşmasını kınayan TBMM tezkeresinin kabul edilmesinin dünyaya bir demokrasi dersi olduğunu belirtti. Tunç, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Gazze'de masum sivilleri katleden Netanyahu'ya konuşma yap

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan 'Netanyahu tezkeresi' paylaşımı
28-07-2024 00:48
Google News
Adalet ÖZETİ| Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ABD Kongresindeki konuşmasını kınayan TBMM tezkeresinin kabul edilmesinin dünyaya bir demokrasi dersi olduğunu belirtti. Tunç, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Gazze'de masum sivilleri katleden Netanyahu'ya konuşma yaptırılmasının, ABD Kongresi'nin demokrasi ve insan haklarından yana olmadığının göstergesi olduğunu ifade etti.Abone ol

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresindeki konuşmasını kınayan Meclis Başkanlığı tezkeresinin kabul edilmesinin tüm dünyaya verilen bir demokrasi dersi olduğunu belirtti.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TBMM Genel Kurulunda, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ABD Kongresinde konuşma yapmasına ilişkin tezkerenin kabul edilmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

TBMM'de, işgalci İsrail'in Başbakanı Netanyahu'nun ABD Kongresindeki konuşmasını kınayan Meclis Başkanlığı tezkeresinin kabul edilmesi tüm dünyaya verilen bir demokrasi dersidir.#Gazze’de 40 bin masum sivili katleden bir katile şov eşliğinde konuşma yaptırılması, ABD…

— Yılmaz TUNÇ (@yilmaztunc) July 27, 2024"TBMM'de, işgalci İsrail'in Başbakanı Netanyahu'nun ABD Kongresindeki konuşmasını kınayan Meclis Başkanlığı tezkeresinin kabul edilmesi tüm dünyaya verilen bir demokrasi dersidir." değerlendirmesini yapan Tunç, şunları kaydetti:

"Gazze'de 40 bin masum sivili katleden bir katile şov eşliğinde konuşma yaptırılması, ABD Kongresinin demokrasiden, insan haklarından, barıştan yana olmadığının göstergesidir. Sivillerin üzerine ölüm yağdıranların kongre üyeleri tarafından ayakta alkışlanması, insanlığın geleceği, insan hakları ve adalet adına endişe vericidir. Zalimleri, zalimlere destek çıkanları ve yaşanan bu utanç tablosunu, insanlık vicdanı ve tarih asla affetmeyecektir. İnsanlık ve savaş suçu işleyen elleri kanlı İsrailli yetkililer, yaptıkları soykırımın cezasını çekmekten kaçamayacaktır."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
SüngerBob KareŞort'un Adı Aslında Ne Olacaktı?
SüngerBob KareŞort'un Adı Aslında Ne Olacaktı?

En sevilen çizgi filmlerden biri olan SüngerBob KareŞort, neredeyse hepimizin çocukluğunda tatlı bir iz bırakmıştır. Peki, bizleri ekran başına kitleyen çizgi filmin adının aslında başka bir şey olması planlandığını biliyor muydunuz? Haydi detayları anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu