USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Acun Ilıcalı'dan zehir zemberek sözler: Laf kalabalığı yapmasın...

Tüm Spor - Fenerbahçe Asbaşkan Acun Ilıcalı, hakem kararları ve gündemde yer alan konular hakkında basın toplantısı düzenliyor.

Acun Ilıcalı'dan zehir zemberek sözler: Laf kalabalığı yapmasın...
01-10-2024 14:57
Google News

Fenerbahçe ÖZETİ| Asbaşkan Acun Ilıcalı, hakem kararları ve gündemde yer alan konular hakkında basın toplantısı düzenliyor.

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları şöyle:

"Acaba futbol tam anlamıyla adaletin uygulandığı bir spor mu diye başlamak istiyorum. Bugünkü basın toplantısında konuşacağım her şey somut. Bir iddia, herhangi bir gri alan üzerinde konuşma yapmayacağım."

"Antalyaspor maçından sonra durumu değerlendireceğimizi, hakem hocalarını dinleyeceğimizi ve açıklama yapacağımı söylemiştik. Türkiye'de futbol acaba bugün futbol olarak oynanıyor mu? Futbol dil ve adaletin uygulandığı bir spor mu?"

"Benim konuşacaklarım somut! Bana cevap verecekler olacaktır ama ben somut konuşacağım. İddia, gri alan üzerinden konuşmayacağım. Cevap verecek varsa, somut cevap versin! Kimse laf kalabalığı yapmasın! Kendi nefretini kusacak diye bize saldırmasın!"

"İki sene önce Fenerbahçe maçından sonra Galatasaraylı yönetici, 'Ligi bitirtmeyiz' dedi. Somut mu? Somut! Sonra özür diledi. Bu tehdit üzerine gelişmeler oldu ve Fenerbahçe'nin hakkı yendi. Bir maçta 3 penaltı verilmedi! Jorge Jesus cinnet geçirdi ve kırmızı kart gördü. Sonra Galatasaray 'Futbolu niye geriyorsunuz, biz kardeşiz' dedi ve sezon bitti."

TORREİRA'YA SERT SÖZLER

"Geçen sene Trabzonspor maçından sonra Dursun Özbek açıklama yaptı. En kötü hakem olduğunu söylediler, bütün yorumcular tam tersi konuştu. Bizim maçımızla ilgili 'Sizin kirli elleniriz var' deniyor. TFF'ye en ağır açıklamalar. Geçen sene sarı kart operasyonu var. 3 sarı karta, 15 sarı kartlık orantısızlık.. Sonra 'Yerli hakem istiyoruz, hepimiz kardeşiz, futbolu germeyelim' deniyor. Geçen sene son derbide aldatma yapan oyuncu, kırmızı kart sonrası tribünlere yumruk kaldırıyor!"

"Geçen sene derbide kırmızı karttan sonra kalkan Lucas Torreira'nın o sevinç yumrukları, Türk futboluna ve fair-play'e kalkan yumruklardır."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Nissan Micra, elektrikli versiyonuyla geri dönüyor!
Nissan Micra, elektrikli versiyonuyla geri dönüyor!

Bir zamanların efsanesi Nissan Micra, elektrikli versiyonuyla 2026'da piyasaya çıkıyor. İşte araç hakkında tim bildiklerimiz...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu