USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

ABD'ye yerleşen Erdem Baş'tan sonra Meltem Cumbul da Türkiye'den ayrılıyor

Oyuncu Erdem Baş, geçtiğimiz günlerde bundan sonra ABD'de yaşayacağını duyurmuştu. Baş'ın ardından bir başka oyuncu olan Meltem Cumbul da işi gereği bundan sonra yaşamına ABD'de devam edeceğini söyledi.

ABD'ye yerleşen Erdem Baş'tan sonra Meltem Cumbul da Türkiye'den ayrılıyor
19-08-2022 17:32
Google News

Ünlüler ÖZETİ| camiasından bazı isimler hayatlarını ABD'ye taşımaya başladı. Erdem Baş'ın ardından bir ünlü oyuncu olan Meltem Cumbul da artık meslek hayatını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürecek.

CİHANGİR'DE GÖRÜNTÜLENDİYılan Hikayesi dizisiyle hafızalara kazınan Meltem Cumbul, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Bir mekanda arkadaşları ile oturup, sohbet eden Cumbul gazetecilere hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ÖMÜR BOYU ÜYELİK SEÇMELERİNİ KAZANDI Gazetecilerin, "Uzun zamandır sizi görmüyoruz. Neler yapıyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Meltem Cumbul, ABD'ye taşınacağını söyledi. Uzun zamandır New York'ta olduğunu söyleyen Cumbul, The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerini kazandığını belirtti.

"ARTIK ORADA ÇALIŞACAĞIM"Bir süre daha New York'ta olmaya devam edeceğini ifade eden Meltem Cumbul, çalışmalarına ABD'de devam edeceğini söyledi. Cumbul ayrıca, işi ABD'de olsa da Türkiye'yi çok sevdiğini sözlerine ekledi.

Haberler.com - Magazin Meltem Cumbul Magazin Haberler www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
OpenAI Yeni
OpenAI Yeni "Canvas" Arayüzünü Kodlama Projeleri İçin Tanıttı

OpenAI, kullanıcıların kodlama projelerinde daha verimli çalışmasını sağlamak için yeni "Canvas" arayüzünü duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu