USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdullah Avcı: Yarın kazanmak istiyoruz

Tüm Spor - Yeni sezonda hem Avrupa’da hem de ligde başarılı olmak isteyen Trabzonspor, Avrupa’da sahneye çıkıyor. Ruzomberok mücadelesi öncesinde Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Yarın kazanmak istiyoruz
24-07-2024 19:18
Google News

Avrupa ÖZETİ| Ligi 2. ön eleme turunda Trabzonspor, Ruzemberok karşısında galibiyet arayacak. 

Mücadele öncesinde Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı açıklamasında; "Sezonu erken açtık, bugün tam 1 ay oldu. Başkanımız ve yönetim kurulumuz, sezon başı transferlerimizin büyük bir bölümünün kampı bizimle geçirmesini sağladılar. Diğer eksiklerimizi tamamladığımızda rekabeti fazla olan bir takım yaratmaya devam edeceğiz. Bu sene biraz daha güçlü, temaslı, agresif oynayan, savunmada daha dikkatli olan, hücumda daha yaratıcı olan bir takım üretmeye çalışıyoruz. Yarın taraftarımıza önümüzdeki sezon için umut veren bir oyunla kazanmak istiyoruz." dedi. 

Trabzonspor teknik direktörü rakip değerlendirmesinde; "Rakibimiz geçen sezon kupayı kazanıp Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmış bir takım. 5-4-1 diziliyorlar ve boşluk vermiyorlar. Duran topları etkili kullanan bir takım. Biz çalışmalarımızı yaptık. Sahada bunun karşılığını almayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Android Telefonları Hedef Alan Yeni Kötü Amaçlı Yazılım
Android Telefonları Hedef Alan Yeni Kötü Amaçlı Yazılım

Android telefon sahiplerini hedef alan yeni bir kötü amaçlı yazılım tespit edildi. Bu kötü amaçlı yazılım, telefondaki görüntülerde bulunan metinleri analiz ediyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu