USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Abdullah Avcı: 'Son golü kabul etmiyorum'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Kızılyıldız galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Avcı, 2-0 maç o son gol bize yakışmadı, ben onu kabul etmiyorum. Risk almadan oynamayı yapmam gerekiyor dedi.

Abdullah Avcı: 'Son golü kabul etmiyorum'
15-09-2022 23:28
Google News

Trabzonspor ÖZETİ| Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazandıkları Kızılyıldız müsabakasını değerlendirdi.

"Özellikle son iki haftadaki çok önemli dersler vardı. Bugün daha dengeli, daha kompakt, topa sahip olarak oynadık" diyen Avcı, maçın bütününde iyi oynadıklarını belirterek, "2-0 maç o son gol bize yakışmadı, ben onu kabul etmiyorum. Risk almadan oynamayı yapmam gerekiyor. Oyun seni cezalandırır. Ama onun dışında böyle bir dönüş bizim için çok iyiydi. Bugün kazandık ve yarışın içine dahil olduk ama bugün bunu bırakacağız" ifadelerini kullandı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN SAKATLIĞI

Karşılaşmayı 1 gol 1 asistle tamamlayan Trezeguet'in performansı sorulan başarılı teknik direktör, "Trezeguet'i bunlar için aldık. Kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Bunları yapacağına inanıyordum. Özel bir oyuncu. Bazen duygularını karıştırıyor. Taraftar desteğe devam etsin" diye konuştu.

Abdullah Avcı, son olarak Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı için gelen soruya, "Mide bulantısı, gündüzden de vardı. İyi hissetti ısınmada sonrasında devam etti. Çok önemli bir şey olmadığını düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge

ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST) tarafından açıklanan yeni şifre yönergeleri yayımlandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu