USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdülkadir Ömür'ün 'uykularını kaçıran' teklif! İlk kez değindi

Tüm Spor - İngiltere Championship ekibi Hull City'de forma giyen Abdülkadir Ömür, Antalya kampında yıllar önce İngiliz devi Manchester City'den aldığı teklifle ilgili konuştu.

Abdülkadir Ömür'ün 'uykularını kaçıran' teklif! İlk kez değindi
10-10-2024 17:48
Google News

İngiltere ÖZETİ| Championship ekibi Hull City'de forma giyen Abdülkadir Ömür, Antalya kampında dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Antalya'da HT Spor'a açıklamalar yapan milli yıldız, kendisine sorulan soruları yanıtladı.



İşte Abdülkadir Ömür'ün sözleri:

"Kamp gayet içi geçiyor. Hem personelin hem bizim mutlu olmamızın sebebi buradaki (Antalya) hava durumu olduğunu düşünüyorum. İngiltere sürekli kapalı ve yağmurlu olduğu için futbolcular burada boş zamanlarında havuza ve denize giriyor... Antalya hem tatil hem de kamp olarak gelinebilecek en iyi yerlerden bir tanesi..."

"HOCAMIZ ÇOK ENERJİK"

"Hocamız çok enerjik ve hem kaybetmekten çok hoşlanmayan hem de futbolu hatasız oynamaya yakın bir sistem olduğunu düşünüyor. Genel olarak takımdan beklentisi de hücum futbolu oynamamız. Hocamız bize daha fazla ilerde kalmamız gerektiğini anlatıyor. Tabi bu sezon başında bizim için zor oldu çünkü takıma 17-18 tane yeni oyuncu geldi o yüzden sezon başında bizi zorlamıştı ama adım adım hocamızın istediği taktiğe gelmeye başlıyoruz."

"TAKIM ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM"

"Takımda herkesle aram çok iyi. Herkes çok iyi niyetli. Bizim takımda şu anda özellikle tüm futbolcular özgüvenli, hem de mütevazi hepsini çok seviyorum. Bizim kaleci var Ivor diye Hollanda'dan geldi onunla aram biraz daha iyi bazen şakalaşıyoruz..."



MANCHESTER CİTY'NİN TEKLİFİNİ UNUTAMIYOR

Yıllar önce İngiliz devi Manchester City'den aldığı transfer teklifi hakkında da konuşan 25 yaşındaki futbolcu, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"4 yıl önceki Manchester City teklifiydi. Yıllardır konuşuluyor. Bazı gecelerde uykumu kaçırmasının sebebi şu... O teklifin belki de bir daha ne Trabzonspor'daki bir futbolcuya ne de başka bir futbolcuya verilebileceğini düşünmüyordum. Manchester City'nin teklifi, hâlâ uykularımı kaçırıyor. O dönem başkanımıza 'bu kadar yükseğe nasıl çıktılar bilmiyorum ama bundan yükseğe çıkamazlar' demiştim. Manchester City, 26 milyon euro teklif etmişti. Bırakmadılar, bu benim kariyerimde çok net bir kırılma noktası oldu. Tabii ki Trabzonspor'da kaldıktan sonra çocukluğumun hayali olan şampiyonluğu yaşadım ama kariyerimdeki kırılma noktası buydu..."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yapay Zekâya Sorduk: İstanbul Hiç Fethedilmeseydi Ne Olurdu?
Yapay Zekâya Sorduk: İstanbul Hiç Fethedilmeseydi Ne Olurdu?

Türkiye’nin gözde şehri, bir zamanlar uğruna savaşlar çıkan, dillere destan İstanbul’un fethi; Türk ve dünya tarihinde yepyeni bir sayfa açtı. Bir çağı kapatıp yeni bir çağa geçmemizi sağlayan bu kutlu zafer hiç yaşanmamış olsaydı?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu