USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

ABD'deki kayıp 8 saat sorulan Kılıçdaroğlu, "İyi akşamlar" deyip yayından ayrıldı

ABD ziyaretinde gazetecilerin haberdar olmadığı bir 8 saat geçirdiği iddiası çok konuşulan CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için gittiği İngiltere'den canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, bu konuyla ilgili sorulan "Bir ara başka bir adrese gitme gibi bir durumunuz v

ABD'deki kayıp 8 saat sorulan Kılıçdaroğlu,
03-11-2022 01:57
Google News

CHP ÖZETİ| Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin ardından bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere bu kez İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti. Londra'dan KRT TV canlı yayınına bağlanan Kılıçdaroğlu'na ABD ziyaretinin ardından sıkça gündeme getirilen "kayıp 8 saat" ile ilgili bir soru soruldu.

8 SAAT SORUSU SONRASI "İYİ AKŞAMLAR" DEYİP AYRILDI

Programın sunucusu Savaş Kerimoğlu, CHP liderine yönelttiği soruda "Bir ara başka bir adrese gitme gibi bir durumunuz var mı? Çünkü hep soruluyor: 8 saat işte yoktu, nereye gitti diye. Başka bir adaya gitme gibi bir durum olur mu?" ifadelerinş kullandı.Kılıçdaroğlu bunun üzerine "Ben şimdilik iyi akşamlar diyeyim" ifadelerini kullanarak yayından ayrıldı.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye gerçekleştirdiği ziyarette gazetecilerin haberdar olmadığı bir 8 saat geçirdiği iddia edilmişti. Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili "Çekim yaptık. Hemen bindik araca Washington'a doğru geldik. Benzin istasyonuna uğradık hamburger almak üzere" açıklamalarında bulunmuştu.

Haberler.com - Güncel Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Milyarderlerin Yaz Kampı Sun Valley Konferansı
Milyarderlerin Yaz Kampı Sun Valley Konferansı

Dünyadaki büyük şirketlerden önemli kişilerin katıldığı, her yıl gerçekleşen Sun Valley Konferansı milyarderlerin yaz kampı olarak da biliniyor. Gelin, bu prestijli etkinliğe biraz daha yakından bakalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu