USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Gündem

ABD'de eşcinsellerin toplandığı gece kulübüne silahlı saldırı: 5 ölü, çok sayıda yaralı

ABD'nin Colarado eyaletinde eşcinsellerin bir araya geldiği gece kulübüne silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti. Saldırıdan 18 kişi yaralı olarak kurtulurken, olayla ilgili soruşturmayı yerel polisin yanı sıra FBI da yürütecek.

ABD'de eşcinsellerin toplandığı gece kulübüne silahlı saldırı: 5 ölü, çok sayıda yaralı
20-11-2022 22:02
Google News

ABD'nin ÖZETİ| Colarado eyaleti korkunç bir saldırıya sahne oldu. Eşcinsellerin bir araya geldiği gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi.

SABAHA KARŞI SİLAHLI SALDIRI Colorado Springs Polis Sözcüsü Pamela Castro, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabaha karşı söz konusu gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendiğini belirtti.

5 KİŞİ YARALANDIOlayda 5 kişinin yaşamını yitirdiğini, 18 kişinin yaralandığını belirten Castro, saldırganın yaralı olarak ele geçirildiğini bildirdi.

FBI'LA ORTAK SORUŞTURMACastro, saldırının nedeninin henüz belirlenmediğini ve soruşturmanın Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ile ortaklaşa yürütüldüğünü aktardı.

Kaynak: AA / Güncel Colorado Güncel Haberler
Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
YouTube'da Dünyaca Ünlü Şarkılar Bir Anda Kayboldu
YouTube'da Dünyaca Ünlü Şarkılar Bir Anda Kayboldu

YouTube ile SESAC arasındaki lisans anlaşmasının süresi sona erdi. Hâl böyle olunca dünyaca ünlü şarkıcıların şarkıları, YouTube'da erişilemez oldu. Neyse ki bu durum Türkiye'yi etkilemiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKÄ°TLERÄ°
Gazete ManÅŸetleri
Yol Durumu