USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ABD polisi bıçaklı saldırganı bir şarjör mermiyle durdurdu

ABD'nin Baltimore şehrinde bir kadına saldıran bıçaklı şahsın peşine düşen polis ekipleri dehşet saçtı. Sosyal medyaya düşen görüntülerde, araçla takibe geçen ABD polisinin saldırganın kadının üzerine atlaması üzerine bir şarjör mermi sıktığı görüldü.

ABD polisi bıçaklı saldırganı bir şarjör mermiyle durdurdu
09-11-2022 21:21
Google News

Orantısız ÖZETİ| güç kullanımıyla tepki çeken ABD polisi yine benzer bir olaya imza attı. Başkent Washington'a 60 kilometre mesafedeki Baltimore şehrinde bıçaklı şahıs bir kadına saldırmak üzereyken ihbar alan polis olay yerine hızla intikal etti.

SALDIRGANA BİR ŞARJÖR MERMİ SIKTI

Aracından inip silahını çeken ABD polisi saldırganın kadının üzerine atlaması sonucu tetiğe bastı. Bütün bir şarjör mermiyi ateşleyen polis, saldırganı etkisiz hale getirdi.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Kadının bıçak veya kurşunla yaralanmadığı, durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırgan ise tedaviye alındı. Saldırganın niyetinin belli olmadığı belirtilirken, 6 Kasım'da yaşanan olayın görüntüleri sosyal medyada infial etkisi yarattı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gıdalar Farklı Isılarda Neden Farklı Tatlara Sahiptir?
Gıdalar Farklı Isılarda Neden Farklı Tatlara Sahiptir?

Kızartma tenceresinden yeni çıkmış bir patates ile tabakta birkaç saat beklemiş patates kızartması arasındaki tat farkı ne kadar fazla değil mi? Hatta yalnızca patates kızartması için değil çoğu yiyecek ve içecekte bu farklılık söz konusu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu