USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ABD mahkemesinden Timur Cihantimur kararı

ABD mahkemesi, İstanbul'daki ölümlü trafik kazası sonrası ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iade kararını tarafların son savunmalarına kadar erteledi. Cihantimur, 2021'de ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olmuştu.

ABD mahkemesinden Timur Cihantimur kararı
15-10-2024 19:58
Google News
ABD ÖZETİ| mahkemesi, İstanbul'daki ölümlü trafik kazası sonrası ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iade kararını tarafların son savunmalarına kadar erteledi. Cihantimur, 2021'de ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olmuştu.Abone ol

ABD mahkemesi İstanbul’daki ölümlü trafik kazasının ardından ABD’ye kaçırılan Timur Cihantimur'un Türkiye’ye iade kararını tarafların son yazılı savunmaları sonrasına bıraktı

Ne olmuştu?

Timur Cihantimur, 2021 yılında İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olmuş, Cihantimur'un annesi Eylem Tok, oğlunu Mısır'a oradan da ABD'ye kaçırmıştı.

Türkiye, bu durum üzerine Cihantimur'un iadesi için hukuki süreci başlatmış, Eylem Tok ve oğlu ABD'de gözaltına alınmıştı.

Mahkeme, Türkiye’ye iadesine ilişkin davada tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteleyerek iade sürecini geciktirmiş oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
General Motors, Elektrikli Araç Satışında Rekor Kırdı
General Motors, Elektrikli Araç Satışında Rekor Kırdı

General Motors, yeni Chevrolet Equinox EV ile elektrikli araç satışlarında yeni bir rekor kırdı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu