USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

ABD Başkanı Joe Biden: “Twitter Dünyaya Yalan Saçıyor”

Joe Biden, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Elon Musk’ın dünyaya yalanlar saçan bir platformu satın aldığını belirtti.

ABD Başkanı Joe Biden: “Twitter Dünyaya Yalan Saçıyor”
05-11-2022 11:56
Google News

Elon ÖZETİ| Musk’ın Twitter’ı resmen satın almasının üstünden hatırı sayılır bir süre geçmesine rağmen hâlâ dünyanın gündeminde en üst sıralarda yer alıyor.

ABD başkanı Joe Biden, 4 Kasım günü yaptığı açıklamada Twitter’ın dünyaya yalanlar saçan bir platform olduğunu belirtti. Bu açıklama, Twitter’ın Beyaz Saray’ın tweetini yalan olarak gösterip ‘doğrulamasının’ hemen ardından geldi.

Biden: “Elon Musk, dünyaya yalanlar saçan bir platformu satın aldı”

ABD Başkanı Joe Biden, Cuma günü gerçekleşen bir bağış toplama etkinliğinde yaptığı konuşmada, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasına değindi:

“Şu anda hepimiz endişeliyiz. Elon Musk kendine dünyaya yalanlar saçan bir ‘kıyafet’ satın aldı… Amerika’da artık haberleri doğrulayacak editör kalmadı. Çocukların neyin tehlikede olduğunu anlamalarını nasıl bekleyebiliriz?”

Açıklamaları biraz yapboz parçası gibi olsa da Biden’ın vermek istediği mesaj gayet anlaşılıyor: Musk’ın Twitter’ı satın almasından ABD hükümeti de rahatsız. Musk’ın vaadi, Twitter’ı bir nefret cennetine dönüştürmeden konuşma özgürlüğünün merkezi haline getirmekti. Ancak görünüşe göre kimse buna inanmıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?

Akıllı telefon dünyasında lider markalardan biri olan Samsung, 2016 yılında Galaxy Note 7 ile büyük bir heyecan yaratmıştı. Peki ne oldu da Galaxy Note 7, kelimenin tam anlamıyla Samsung’un elinde patlayan büyük bir başarısızlığa dönüştü? Gelin anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu