USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Aanholt Galatasaray'dan gidiyor mu? Aanholt Galatasaray'dan ayrılacak mı?

PSV Eindhoven, Galatasaray'dan Patrick van Aanholt'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Futbolseverler ise arama motorlarında Aanholt Galatasaray'dan gidiyor mu? Aanholt Galatasaray'dan ayrılacak mı? soruları aratıldı.

Aanholt Galatasaray'dan gidiyor mu? Aanholt Galatasaray'dan ayrılacak mı?
30-01-2023 16:52
Google News

ÖZETİ| Galatasaray'ın gözden çıkardığı Patrick van Aanholt'a Hollanda'dan talip çıktı. Sarı-kırmızılıların deneyimli futbolcusu için PSV Eindhoven devrede. Merak edilenler arasında ise Aanholt Galatasaray'dan gidiyor mu? Aanholt Galatasaray'dan ayrılacak mı? soruları yer aldı. İşte detaylar...

AANHOLT GALATASARAY'DAN GİDİYOR MU?

PSV Eindhoven, Galatasaray'dan Patrick van Aanholt'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Hollanda ekibinin transfer için sarı-kırmızılı takımla görüşmelere başladığı belirtilirken, Aanholt ayrılığa sıcak bakıyor. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, PSV Eindhoven, Patrick van Aanholt'u kiralamak için Galatasaray ile görüşmelere başladı. Yıldız futbolcunun ayrılığa sıcak baktığı belirtilirken, kulüplerin anlaşması durumunda transfer gerçekleşecek.

2021 yazında bedelsiz olarak Galatasaray'a katılan Patrick van Aanholt, sarı-kırmızılı formayı bu sezon 14 maçta giydi ve 2 asistlik katkı verdi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?

McDonald’s’tan aldığınız son hamburgeri ne kadar saklayabilirsiniz? Bu sorunun cevabı, İzlanda'da bir hostel’da ve yıllardır bozulmadan duran hamburgerin hikâyesiyle şaşırtıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu