USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

A Milli Takım'da deprem! Stefan Kuntz gidiyor, yerine bomba bir isim geliyor

A Milli Takım'ın İskoçya ve Çekya ile oynayacağı hazırlık maçlarının ardından teknik direktör Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ay-yıldızlı ekipte Alman hocadan boşalan koltuğa ise Sergen Yalçın'ın getirilmesi bekleniyor.

A Milli Takım'da deprem! Stefan Kuntz gidiyor, yerine bomba bir isim geliyor
04-11-2022 18:01
Google News

A ÖZETİ| Milli Takım'da sürekli eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Stefan Kuntz için yolun sonu görünüyor. TFF'nin oynanacak hazırlık maçlarının ardından Alman hoca ile yolları ayıracağı belirtiliyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU RAHATSIZLIĞI

Ajansspor'un haberine göre, Inter'de forma giyen Çalhanoğlu, Kuntz'un kadro belirleme dahil aldığı bütün kararlara karışıyor. Bunun futbolcular arasında derin bir rahatsızlığa neden olduğu ifade ediliyor.

SERGEN YALÇIN İSMİ GÜNDEMDE

TFF'nin milli takımdan sorumlu yetkilileri bir süredir değişiklik konusunu düşünüyor, hatta Şenol Güneş'le görüşüyordu; ancak deneyimli teknik adam Beşiktaş'la anlaştı. Federasyon yetkilileri Kasım ayında sonunda Sergen Yalçın'ı göreve getirmeyi planlıyor; bu çerçevede görüşmeler devam ediyor.Sergen Yalçın'ın ekibinde yer alan Murat Şahin, bir süre önce Radyospor'a konuk olmuş ve ''Ekip olarak milli takımın başına mı geçiyorsunuz'' sorusuna, 'Şimdilik buna cevap vermeyeyim'' şeklinde yanıt vermişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Atlar Neden Kusamaz?
Atlar Neden Kusamaz?

Atların, midelerini çok rahatsız eden herhangi bir yiyecek veya zehirli bir şeyler yediklerinde bile kusamadıklarını biliyor muydunuz? Sizce bunun sebebi ne olabilir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu