USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

8 Dakikada Kurulabilen Yeni Nesil Prefabrik Evler

Yaşanan son depremler ile özellikle barınma sorununun ne denli büyük bir problem olduğunu ne yazık ki görmüş olduk. Kolay ve hızlı kurulan kompakt evlerin birçok ailenin barınma ihtiyacını karşılayacağı gerçeğine dayanarak sizlere 8 dakikadan kısa sürede kurulan mobil evler i

8 Dakikada Kurulabilen Yeni Nesil Prefabrik Evler
25-02-2023 13:19
Google News

Prefabrik ÖZETİ| evler, sağladığı birçok avantaj sebebi ile son zamanlarda oldukça ilgi görmekte. Sağlam, modüler ve portatif olan prefabrik evlerin bir üst versiyonları; bir İngiliz şirketi tarafından piyasaya sürülmüştü.

Söz konusu evler hem hızlı hem de kolay kurulumu sayesinde sadece keyfi bir ev olarak değil, deprem gibi doğal afetler ve acil durumlar sırasında hızlı ve kolay kurulacak birer barınma opsiyonu da sunabilecek bir ürün olmasının yanı sıra farklı amaçlarla da kullanılabilir.

Kompakt bir kutu halinde gelen bu evler, bir tuşa bastıktan sonraki 8 dakika içinde otomatik olarak içinde yaşanılabilecek bir ev haline gelebiliyor.

prefabrik ev

Evin içerisindeki eşyalar sabitlenmiş olduğu için kurulum eşyalar ile gerçekleşiyor ve kurulum tamamlandıktan sonra, yani 8 dakika içinde, yaşanılabilir bir ev ortaya çıkıyor. Bu süreç tersine çevrilebiliyor. Yani kurulmuş olan bir ev yine aynı süre içerisinde kapatılabiliyor.

Kurulum için herhangi bir kişiye ya da kuruma duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak süreci verimlileştiriyor.

portatif ev

Otomatik olarak kurulabilmesi sebebi ile kurulum için bir ustaya ya da vinç gibi bir araca duyulacak ihtiyaç ortadan kalmış oluyor. Hızlı kurulan ve kompakt bir ürün olması sebebiyle istenildiğinde hızlıca bir noktadan diğer noktaya taşımak mümkün.

Kurulum süreci tam olarak nasıl oluyor?