USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

5 ilde organize suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyon: 36 gözaltı kararı var

Vatandaşı haraca bağlayıp silah zoruyla senet imzalatan 36 şüpheliye yönelik Mersin merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı. Onlarca adrese baskın düzenlenirken ekiplerin arama çalışmaları sürüyor.

5 ilde organize suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyon: 36 gözaltı kararı var
20-06-2023 08:08
Google News

ÖZETİ| Mersin merkezli 5 ilde organize suç örgüte yönelik operasyon başlatıldı. 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, polislerin adreslerdeki aramaları devam ediyor.

Mersin Merkezli 5 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon: 36 Gözaltı Kararı

HARAÇ ALIP ZORLA SENET İMZALATMIŞLAR

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzurunu bozan örgütsel yapı içerisinde organize şekilde hareket ederek vatandaşlardan haraç alan, yüksek faiz karşılığında nakit para veren, vermiş oldukları paralardan çok daha yüksek olan senetleri imzalatarak gayrimenkul ve araçlarını zorla birlikte hareket ettikleri şahıslar adına devir ettiren, vatandaşların iş yeri ve evlerine kalabalık ve silahlı şekilde giderek vatandaşa baskı kurarak haksız kazanç sağlayan şahısların olduğunu tespit etti.

Mersin Merkezli 5 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon: 36 Gözaltı Kararı

36 KİŞİ ARANIYOR

Bunun üzerine şahıslar üzerinde çalışma yürüten ekipler, 36 şüpheliyi belirledi. Bugün operasyon için düğmeye basan ekipler, özel harekat ve dron desteğiyle Mersin merkezli Şanlıurfa, İstanbul, Antalya ve Adana'da 39 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslere özel harekat polisleri kapıları koçbaşlarıyla kırarak girerken, operasyon bölgelerinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Ekiplerin adreslerdeki aramaları devam ediyor.

Mersin Merkezli 5 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon: 36 Gözaltı Kararı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Koray Ünlü - Güncel Emniyet Müdürlüğü Mersin 3. Sayfa Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple’ın Çevrim İçi Platformu eWorld  Neden Başarısız Oldu?
Apple’ın Çevrim İçi Platformu eWorld Neden Başarısız Oldu?

Apple, yıllar boyunca hem donanım hem de yazılım konusunda birçok yeniliğe imza atmış, ürünleriyle teknoloji dünyasında devrim yaratmış bir şirket. Ancak her başarılı firmanın tarihinde bazı başarısızlıklar da var. Bu içerikte, Apple’ın başarısız yazılım girişimi Ap

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu