USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

43 ilin geçiş güzergahında trafik yoğunluğu

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı 'kilit kavşak' Kırıkkale’de, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde de trafik yoğunluğu yaşanıyor. Araç yoğunluğu sebebiyle tedbirlerin alındığı trafik kontrol noktalarında, polis ve jandarma ekipleri denetimlerini sürdürmeye devam ediyor.

43 ilin geçiş güzergahında trafik yoğunluğu
21-04-2023 14:27
Google News

Ulaşımda ÖZETİ| 43 ilin geçiş güzergahı olarak adlandırılan 'kilit kavşak' Kırıkkale’de, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, bayramın ilk gününde de karayollarında trafik yoğunluğu oluşturdu. Akıcı şekilde araç trafiğinin ilerlediği Ankara-Samsun D-200 Karayolu’nun bazı bölgelerinde araçlar tampon tampona ilerledi.

İçişleri Bakanlığı'nın 'trafik tedbirleri genelgesi' çerçevesinde, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik kontrol noktalarında denetimler sürüyor. Kolluk kuvvetleri, seyahat eden sürücü ve yolcuların GBT (genel bilgi toplama) kontrollerini ve evrakının kontrollerini gerçekleştirdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 17 Pro Max Daha Küçük Dinamik Ada ile Gelecek
iPhone 17 Pro Max Daha Küçük Dinamik Ada ile Gelecek

Apple'ın gelecek yıl piyasaya süreceği iPhone 17 Pro Max ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu