USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

3 Scooter Kiralama Firması, Piyasadan Çekildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, 3 şirkete ait 8.000'den fazla scooter'a verilen izni iptal etti. Bu şirketler, kendi istekleriyle piyasadan çekildiler...

3 Scooter Kiralama Firması, Piyasadan Çekildi
26-01-2023 13:27
Google News

İstanbul ÖZETİ| Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), dikkat çeken bir karara imza attı. Gerçekleştirilen toplantıda, 3 şirkete ait 8.234 adet scooter'ın izinlerinin iptal edilmesine karar verildi. Böylelikle İstanbul sokaklarından 8.000 kadar scooter çekilmiş olacak.

Ancak kararın garip bir yanı var. Aktarılanlara göre bahsi geçen üç şirket, kendi istekleri ile piyasadan çekildi. Söz konusu kararın oy birliği ile kabul edildiğini de belirtelim.

Peki neden kendi istekleriyle piyasadan çekildiler?

UKOME

Edinilen bilgilere göre piyasadan çekilmeye karar veren şirketler; LINK (Superpedestrian Turkey Ulaşım Teknoloji Anonim Şirketi), At’la Git (At Teknoloji Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi) ve HEYMOBILITY (Serim Yönetim Sistemleri Yazılım Tek. İnş. San. İç. Ltd. Şti.). Peki ne oldu da bu şirketler piyasadan çekilme kararı aldılar?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şehir İçi Kullanılabilen Rüzgâr Türbinleri
Şehir İçi Kullanılabilen Rüzgâr Türbinleri

Yenilenebilir enerji kaynaklarına geçiş yapmak çevremiz için büyük önem taşıyor. Rüzgâr enerjisi elde etmek için kullanılan devasa rüzgâr türbinlerini şehir içinde kullanılabilir forma sokan bir tasarım ise şehirde yenilenebilir enerji elde etme konusuna yeni bir soluk getiriyo

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu