USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

3 milyon 700 bin TL'ye sıfır lüks araba aldı ekspere gittiğinde başından kaynar sular döküldü

Ankaralı bir iş insanı 3 milyon 700 bin TL ödeyerek sıfır km lüks bir araç satın aldı. 40 km kullanıp ekspere gittiğinde otomobilinin iki kapısının değiştiği ortaya çıktı. Aracın kusurlu olmasının ardından bayiden aldığı cevapla ikinci şoku yaşayan iş insanı konuyu ya

3 milyon 700 bin TL'ye sıfır lüks araba aldı ekspere gittiğinde başından kaynar sular döküldü
18-09-2023 09:12
Google News
Ankaralı ÖZETİ| bir iş insanı 3 milyon 700 bin TL ödeyerek sıfır km lüks bir araç satın aldı. 40 km kullanıp ekspere gittiğinde otomobilinin iki kapısının değiştiği ortaya çıktı. Aracın kusurlu olmasının ardından bayiden aldığı cevapla ikinci şoku yaşayan iş insanı konuyu yargıya taşıdı.Abone ol

Ankaralı iş insanı aracını sadece 40 km kullandı, ekspere gittiğinde başından aşağı kaynar sular döküldü. Çünkü sıfır km aldığı aracı iddiaya göre kusurlu çıktı.

Sol ön ve arka kapılar değişmişti. Seri numaraları uymayan kapıların boya mikronu da farklıydı. Birkaç yerden aldığı eksper raporuyla aracı aldığı bayiye giden iş insanı aldığı cevapla da ikinci şoku yaşadı.

Herhangi bir kusurunun olmadığını bildirdiler

Show Haber'in haberine göre yaşadıklarıyla ilgili iş insanı şunları ifade etti:

"Getirdik, baktırdık sonuç olarak şok olduk. 2 kapının değişik olduğu söylendi. Kapıların söküldüğü, vidaların oynandığını kendimiz gözlerimizle gördük. Almanya ile yazışıp size neticesini bildireceğiz dediler. 2-3 gün sonra ise aracın herhangi bir kusurunun olmadığını bildirdiler. Kapıları değişik bir aracı kabul edemeyeceğimizi söyleyip değişim talep ettik ama kabul etmediler. Araçta 400, 500 bin TL'lik bir değer kaybı olur diye düşünüyorum.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türk Matematikçilerin Girişimi 45 Milyon Dolar Yatırım Aldı
Türk Matematikçilerin Girişimi 45 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Türk matematikçilerin kurduğu siber güvenlik girişimi Picus Security, 45 milyon dolarlık yatırım topladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu