USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

3 ilde eşzamanlı uyuşturucu operasyonu: 50 tutuklama

Balıkesir, İstanbul ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 52 kişi gözaltına alındı, bunlardan 50'si tutuklandı. Operasyonlar sırasında uyuşturucu maddeler, silahlar ve para ele geçirilirken, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

3 ilde eşzamanlı uyuşturucu operasyonu: 50 tutuklama
20-09-2024 22:48
Google News
Balıkesir, ÖZETİ| İstanbul ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 52 kişi gözaltına alındı, bunlardan 50'si tutuklandı. Operasyonlar sırasında uyuşturucu maddeler, silahlar ve para ele geçirilirken, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Abone ol

Balıkesir, İstanbul ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 52 şüpheliden 50'si tutuklandı.

Edremit ve Burhaniye Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 ay süren teknik takip sonucu yakalanan 52 zanlının işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 50'si "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

İki gün önce Edremit ve Burhaniye Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında, internet tabanlı haberleşme platformları ile iletişim kurdukları kişilere mahallelerde, ara sokaklarda uyuşturucu sattıkları tespit edilen zanlılara yönelik Balıkesir, İstanbul ve Bursa'da 90 ekipte 300 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Yiğit'in yönettiği, 8 özel harekat, 2 çevik kuvvet timi, 7 motosikletli polis timi, bir helikopter ve 3 insansız hava aracının yanı sıra 14 narkotik dedektör köpeğinin yer aldığı operasyonda, kapılar koçbaşı ile kırılarak 44 adrese girilmişti.

Yapılan aramalarda, 57 gram esrar, 1,41 gram metamfetamin, 1,10 gram kenevir tohumu, 43 sentetik ecza hap, 8 uyuşturucu hap, 4 ruhsatsız tabanca, 4 tüfek, 103 tabanca fişeği, 1 uyuşturucu madde öğütücü, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 17 bin 565 lira ve 300 avro ele geçirilmişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Ring'in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı
Galaxy Ring'in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı

Samsung Galaxy Ring ile ilgili önemli bir detay sızdırıldı. Daha büyük boyutlar ve daha uzun batarya ömrü sunabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu