USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

2025 Model Nissan Murano Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Nissan, bazı pazarlarda satışa sunduğu crossover modeli Murano'yu yeniledi. Efsane bir tasarıma kavuşan otomobil, teknik özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

2025 Model Nissan Murano Tanıtıldı: İşte Özellikleri
17-10-2024 15:28
Google News

Japon ÖZETİ| otomobil devi Nissan, düzenlediği bir etkinlikte yenilenen crossover modeli Murano'yu tanıttı. Dördüncü nesil olarak karşımıza çıkan 2025 model otomobil, detaylara indiğimizde "Keşke Türkiye'ye de gelse" dedirtecek.

2025 model Nissan Murano, tasarımıyla pek çoğumuzu etkilemeyi başaracak gibi görünüyor. Hafiftan Hyundai Tucson'u andıran otomobilde, oldukça iri bir ızgara ve parçalı far tasarımı görüyoruz. Hafif sert hatlara sahip olan crossover'ın arka kısmında ise oldukça şık bir aydınlatma barı ile karşılaşıyoruz. Nissan tasarımcıları, bu aydınlatma barının hemen altına iri puntolarla Murano yazmışlar.

Karşınızda 2025 Nissan Murano

2025 Nissan Murano

2025 model Nissan Murano'nun iç tasarımı da oldukça etkileyici. Tek bir panele yerleştirilmiş 12.3 inç boyutlu tam dijital gösterge ekranı ile bilgi-eğlence ekranının bulunduğu otomobil, orta konsolda birkaç dokunmatik kontrol butonuna ev sahipliği yapıyor. Genel olarak sade bir yapıda olan kabin, ferahlığı seven tüketicileri etkilemeyi başaracak türden.

nissan crossover

Nissan Murano, kaput altında gerçek bir canavara ev sahipliği yapıyor. Otomobilde, 2.0 litrelik turbo motor bulunuyor. 241 beygir gücü üreten bu motor, dokuz ileri vitesli otomatik şanzıman ile eşleştirildi. Sanıyoruz ki bu kısım, otomobilin neden Türkiye'ye gelmediğini anlamanız için yeterlidir.

nissan

Nissan, bazı pazarlarda satışa sunacağı Murano için henüz bir fiyat açıklaması yapmadı. Ancak bu otomobilin 40 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı düşünülüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Instagram'a
Instagram'a "Sosyal Kütüphane" Geliyor: Ne İşe Yarayacak?

Instagram'ın henüz geliştirme aşamasında olan yeni bir özelliği tespit edildi. "Sosyal Kütüphane" isimli özellik, kullanıcı deneyimini ciddi anlamda iyileştirecek gibi görünüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu