USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

2022'nin En İyi Disney+ Dizileri

Haziran ayında ülkemize gelen Disney+'ta bu yıl çıkmış olan en iyi dizileri sizler için derledik. Gelin hep beraber Rotten Tomatoes eleştirmen puanlarına göre hazrıladığımız bu listeye birlikte göz atalım.

2022'nin En İyi Disney+ Dizileri
28-12-2022 22:33
Google News

Geçtiğimiz ÖZETİ| günlerde Rotten Tomatoes puanlarına göre 2022 yılında çıkan en iyi Netflix içeriklerini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise haziran ayında ülkemize giren ve hızla popülerleşen Disney+’ın dizilerini Rotten Tomatoes eleştirmenlerinden aldıkları puanlara göre sizler için derledik.

Marvel yapımlarından National Geographic belgesellerine kadar birçok farklı içeriğe sahip olan Disney+, bu yıl birçok yeni diziyle karşımıza çıktı. Gelin hep beraber bunlardan en yüksek puanı alanlara birlikte bakalım. Liste, sadece bu yıl çıkan ve ülkemizde de bulunan yapımlardan oluşuyor. Ayrıca, Disney’in sahibi olduğu diğer platformlara (FX ve Hulu gibi) ait olan ve Disney+’ta yer alan dizilere de yer verdiğimizi ekleyelim.

Listedeki tüm içeriklere ve daha fazlasına ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilir ve Disney+'a abone olabilirsiniz.

2022’de çıkan en iyi Disney+ dizileri

Moon Knight