USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

2 kez ısınmaya yollanan Ronaldo oyuna alınmadı! Süperstarın tepkisi ağır oldu

19 Ekim akşamı oynanan Manchester United- Tottenham maçını kırmızı-şeytanlar 2-0'lık skorla kazandı. Goller Fred ve Bruno Fernandes'den gelirken, bir süredir Teknik direktör Erik Ten Hag ile sorunlar yaşayan Ronaldo maç bitmeden soyunma odasına gitti. İki kez ısınmaya yollanan R

2 kez ısınmaya yollanan Ronaldo oyuna alınmadı! Süperstarın tepkisi ağır oldu
20-10-2022 10:12
Google News

ÖZETİ| Manchester United, İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Old Trafford'da Tottenham Hotspur'u 2-0 mağlup etti. Kırmızı-şeytanlara galibiyeti getiren goller 47 ve 69. dakikada Fred ve Bruno Fernandes'ten gelirken Cristiano Ronaldo'nun maç sonunda gösterdiği tepki galibiyetin de önüne geçti.

MAÇ BİTMEDEN SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Bir süredir Teknik direktör Teknik direktör Erik Ten Hag yıldızı barışmayan Ronaldo dün maç bitmeden soyunma odasına gitti. Hag'ın 2 kere ısınmaya yolladığı ancak Ronaldo yerine Elenga'yı maça almasının yıldız futbolcunun böyle bir davranışta bulunmasına yol açtığı konuşuldu.

2 kez ısınmaya yolladığı Ronaldo yerine, Elenga'yı oyuna aldı! Süperstarın tepkisi ağır olduGörüntü: beIN Sports

"YARIN İLGİLENECEĞİM"

Öte yandan maç sonu Ten Hag'a konuyu soran basın mensuplarına Hollandalı teknik adam "Şimdi değil, bununla yarın ilgileneceğim! Şimdi galibiyeti kutlama zamanı" yanıtını verdi.

Haberler.com / Bilsay Özer - Spor
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Müzik depresyonu azaltıyor mu?
Müzik depresyonu azaltıyor mu?

Müzik dinlemek hepimizin sevdiği aktivitelerin başında geliyor. Peki, müzik dinlemek depresyonu hafifletiyor olabilir mi? Müziğin iyileştirici etkisi üzerine yapılan çarpıcı araştırmanın sonuçlarını bu içerikte inceliyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu