USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

2 bin dolarlık mini Rolls-Royce Çin'de tanıtıldı!

Çinli şirket Sugar Design, mini Rolls-Royce Phantom elektrikli modelini tanıttı. Şehir içi ulaşım için geliştirildi.

2 bin dolarlık mini Rolls-Royce Çin'de tanıtıldı!
02-09-2024 19:38
Google News

Çinli ÖZETİ| otomobil markaları dev şirketlerden ilham almaya devam ediyor. Son olarak Çin'de gerçekleştirilen bir otomotiv fuarında Rolls-Royce Phantom sedan modelinin mini versiyonu görücüye çıktı. Sadece 2 bin dolarlık fiyatıyla dikkat çeken elektrikli araç neler sunuyor?

Mini Rolls-Royce Phantom neler sunuyor?

Sugar Design isimli bir otomobil üreticisi, Rolls-Royce Phantom'dan esinlendiği elektrikli modelini tanıttı. Mini Rolls-Royce Phantom olarak da adlandırılan araç, dış tasarımında ultra lüks modelin çizgilerini taşıyor. Ön kısımda klasik Rolls-Royce ızgarasıyla dikkat çekiyor.

Aracın iç kısmı ise çok daha sade olacak şekilde tasarlandı. Renkli deri koltuklara yer veren araç, dijital gösterge paneline de sahip. Öte yandan orta büyüklükte bir bilgi-eğlence dokunmatik ekranı da bulunduruyor.

Dünyanın en pahalı otomobili! Yeni Rolls-Royce Arcadia Droptail

Dünyanın en pahalı otomobili! Yeni Rolls-Royce Arcadia Droptail

Dünyanın yeni en pahalı otomobili görücüye çıktı. İşte karşınızda Rolls-Royce Arcadia Droptail özellikleri ve detayları...

Kişiselleştirilebilir seçenekleri sayesinde, her kullanıcı kendi zevkine uygun bir deneyim yaratabiliyor. Küçük boyutlarına rağmen güvenlik özellikleri de mini Phantom'un öne çıkan özellikleri arasında.

Mini Rolls-Royce'un en dikkat çeken özelliği ise fiyatlandırması oldu. Çin'de satışa sunulmuş olmasına rağmen sadece 2 bin dolarlık etiketiyle tüm dünyada ses getirdi. Şehir içi ulaşımda elektrikli bir alternatif olacak gibi duruyor.

Ancak Sugar Design elektrik motoru ve bataryayla ilgili bilgileri paylaşmadı. Sadece otomobilin şehir içinde kullanmaya uygun olduğunu belirtti. Tabii milyon dolarlık Rolls-Royce Phantom'dan ilham alması bile yeterli gib görünüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Meta, Rus Medya Organlarını Banladı
Meta, Rus Medya Organlarını Banladı

Meta, RT gibi Rusya merkezli basın yayın organlarını Facebook ve Instagram'dan attı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu