USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

2 arkadaş, motosiklet ile sulama kanalında ölü bulundu

Adana'da boş sulama kanalında hareketsiz bulunan Emre Tokgöz (18) ile arkadaşı Şahin Adın'ın (19) öldüğü belirlendi. Devrilen motosikletin yanında bulunan 2 arkadaşın kaza yaptıkları değerlendiriliyor.

2 arkadaş, motosiklet ile sulama kanalında ölü bulundu
12-08-2024 11:43
Google News

Seyhan ÖZETİ| ilçesi Şakirpaşa Mahallesi Uçak Caddesi'nde aracı ile seyreden bir sürücü, boş olan sulama kanalına bir motosikletin devrildiğini ve yanında iki kişinin hareketsiz yattığını gördü. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kontrolde, motosiklet sürücüsü Emre Tokgöz ile arkadaşı Şahin Adın'ın hayatını kaybettiği belirlendi.



Polisin çevrede yaptığı incelemede, sürücü Tokgöz'ün yolun bittiğini görmeyip, kanala düştüğünün değerlendirildiği belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Tokgöz ile Adın'ın cansız bedenleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 16 Modellerinde Kullanılan A18 Çiplerin Özellikleri ve Farkları
iPhone 16 Modellerinde Kullanılan A18 Çiplerin Özellikleri ve Farkları

Apple, iPhone 16 modellerinde tamamen yeni A18 işlemcileri kullandığını açıkladı. Peki yeni işlemciler nasıl özelliklerle geliyor? Geçen senekilere kıyasla ne kadar iyiler? Birbirleri arasındaki farklar neler? Tüm bu soruları yanıtlıyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu