USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

17'lik yıldız şov yaptı! Beşiktaş farka koştu

Tüm Spor - Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Grazer AK'yı 5-1 yendi.

17'lik yıldız şov yaptı! Beşiktaş farka koştu
20-07-2024 21:22
Google News

Yeni ÖZETİ| sezon hazırlıklarını 10 Temmuz'dan bu yana Slovenya'nın Maribor kentinde sürdüren Beşiktaş, Avusturya takımı Grazer AK ile yaptığı hazırlık maçı ile kampı tamamladı. Siyah beyazlılar karşılaşmayı 5-1 kazandı.

Graz şehrine yakın Lannach kasabasında oynanan mücadeleye Türk taraftar alınmadı. Bunun sebebi ise, Türk taraftarların geçmiş yıllarda Beşiktaş maçlarında çıkardığı olaylar ve yarıda kalan maçlar olarak gösterildi. Maça gelen az sayıdaki Türk taraftarı, karşılaşmayı tel örgülerin arkasından seyretmeye çalıştı.

Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, Grazer maçına kalede Ersin, defansta Svensson, Colley, Paulista, Masuaku, orta sahada Al Musrati, Gedson Fernandes, Rafa Silva, hücum hattında da Rashica, Semih ve Mustafa onbiri ile çıktı.

Grazer, 3'üncü dakikada Lang ile 1-0 öne geçti. Baskıyı artıran Beşiktaş 10'uncu dakikada Semih'in röveşatasını tamamlayan Mustafa Hekimoğlu ile beraberliği sağladı. Mustafa, 4 dakika sonra Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Maçta adeta şov yapan Mustafa Hekimoğlu bu kez asist yaparak Rashica'ya 3'üncü golü attırdı. Siyah beyazlılar, 26'ncı dakikada Rafa Silva ile farkı 3'e çıkardı ve ilk yarı 4-1 sona erdi. İkinci devreye de hızlı başlayan Beşiktaş, 51'inci dakikada Rashica ile skoru 5-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 5-1 sona erdi.

Öte yandan yeni transfer Ciro Immobile 63'üncü dakikada Mustafa Hekimoğlu'nun yerine oyuna dahil oldu.

Siyah-beyazlılar bu gece Türkiye'ye dönerek hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek.



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Boeing Starliner Yarın Dünyaya
Boeing Starliner Yarın Dünyaya "Boş" Dönecek

Boeing'in sıkıntılı Starliner aracı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan yüksüz olarak dönecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu