USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

1342 aile kalıcı konutlara yerleştirildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nurdağı’nda inşaatı tamamlanan 1342 konutun tamamlandığını ve depremzede ailelerin yerleştiğini açıkladı.

1342 aile kalıcı konutlara yerleştirildi!
23-09-2024 21:18
Google News

Kahramanmaraş ÖZETİ| merkezli 6 Şubat 2023’te yaşanan şiddetli depremlerden ağır şekilde etkilenen Nurdağı’da yaralar sarılıp normalleşme devam ediyor. Depremden etkilenen vatandaşların güvenli yeni konutlarına geçmesi için TOKİ, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve diğer kamu kurumlarının iş birliğinde 1342 aile daha Nurdağı’da tamamlanan yeni evlerine kavuştu.

Müjdeli haberi sosyal medya hesabından veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, “6 Şubat’ta en ağır hasarı alan yerleşim birimlerinin başında Nurdağı ilçemiz geliyordu. Devletimizin tüm kurumları olarak güçlerimizi birleştirdik, biten kalıcı deprem konutlarına yerleşen 1342 ailemiz daha, kışı sıcak evlerinde geçirecek. Allah devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi depremlerde evlerini kaybeden vatandaşlar için yapılan kalıcı konutların altyapı ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalara destek vermeyi sürdürüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Telegram Artık Devletlerle Bilgi Paylaşacak
Telegram Artık Devletlerle Bilgi Paylaşacak

Geçtiğimiz haftalarda Fransa'da tutuklanan Telegram CEO'su Pavel Durov, devletlerin bilgi taleplerini kabul edeceklerini açıkladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu