USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

13 yaşındaki Hiranur'dan acı haber! Cansız bedenine ulaşıldı

Van'da ailesiyle piknik için gittiği Zernek Baraj Gölü'ne giren ve kaybolan 13 yaşındaki Hiranur Öner'in cansız bedenine ulaşıldı.

13 yaşındaki Hiranur'dan acı haber! Cansız bedenine ulaşıldı
28-07-2024 14:27
Google News

Van'ın ÖZETİ| Gürpınar ilçesine bağlı Zernek Baraj Gölü'ne ailesiyle pikniği giden Hiranur Öner, serinlemek için suya girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Hiranur'un ailesi, 112 Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.



Hiranur'un kurtarılması için itfaiyenin dalgıç ekibi, göle dalış yaptı. Dalgıçlar, Hiranur'un cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Hiranur'un cenazesi, ambulansla Gürpınar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cenazenin daha sonra otopsi işlemleri için Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüleceği belirtilirken, olay yerine gelen Hiranur'un ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin siber güvenlik alanında vizyon belgesi olan Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı’nın Resmi Gazete’de yayımlandığını duyurarak, 18 ulusal siber güvenlik hedefi belirlediklerini kaydetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu