USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

1 bardak içmek bile yetiyor. Bağırsakları tıkır tıkır çalıştırıyormuş

Kırmızı et ve balık yemeklerinin yanına en iyi yakışan lezzetlerden biri olan Şalgam suyunun bir faydası daha ortaya çıktı. 1 bardak içildiğinde bile bağırsakları çok iyi çalıştırdığı ve hastalıklara karşı koruduğu ortaya çıktı.

1 bardak içmek bile yetiyor. Bağırsakları tıkır tıkır çalıştırıyormuş
01-02-2023 21:49
Google News

Şalgamı ÖZETİ| yemeklerle bir arada tüketenlere daha çok hak vermenize neden olacak, onu sofranın en önemli yancısı, hatta destekçisi olarak görmenizi sağlayacak ilk neden; kendisinin muhteşem bir sindirim sistemi yardımcısı olmasıdır.

Bol miktarda besin lifi içeren, aynı zamanda asidik bir yapısı bulunan şalgam suyu, bu iki özelliği bir araya geldiğinde sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına katkı sağlıyor, besin lifleriyle kendinizi daha kısa sürede tok hissetmenizi sağlamakla kalmıyor laktik asit etkisiyle de hazmı kolaylaştırıyor.

1 BARDAK İÇMEK YETERLİ

Şalgam suyu bu özelliği sayesinde kabızlık sorununu da kısa sürede ortadan kaldırıyor. 1 bardak şalgam suyu içmek bağırsakları çalıştırıyor ve kabızlık sorununu da ortadan kaldırıyor.

ACILI MI ACISIZ MI?

Tarifsiteniz adlı sitede yer alan bilgilere göre; Şalgam suyunun tüm faydalarından yararlanmak için acılı olan türünü tüketmek gerekiyor. Acılı şalgam suyunun uyku öncesi içilmesi durumunda sabah tuvalete çok daha kolay çıkmak mümkün oluyor. Şalgam suyu sadece bağırsak sağlığına değil aynı zamanda bağışıklık sistemine de büyük faydalar sağlıyor.

Kış boyunca günde 1 bardak tüketilen şalgam suyunun başlıca faydaları ;

Grip ve soğuk algınlığından koruyorKemik sağlığına iyi geliyorDiş sağlığına iyi geliyorAğrı giderici özellikleri bulunuyor
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ford'un En Yeni SUV'si 2025 Ford Expedition Tanıtıldı
Ford'un En Yeni SUV'si 2025 Ford Expedition Tanıtıldı

Ford, gelişmiş özellikler, dev ekranlar ve 440 beygir gücü sunan yeni 2025 Ford Expedition'ı tanıttı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu