Yazın Kullanılabilecek İlginç Ürün Önerileri

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatil sezonu açılırken biz de sıcaklara bir çözüm arar olduk. Özellikle bu dönemde hayatımızı kolaylaştıracak ve keyifli anlarımızı daha da özel kılacak bazı ürünler vazgeçilmezimiz hâline geldi. Biz de sizler için yaz boyunca bir an bile y

Teknoloji - 2 gün önce

Boyun vantilatöründen sandalye şemsiyesine, taşınabilir bardak soğutucusundan cep telefonu şemsiyesine kadar birçok yenilikçi ve ilginç ürün, sıcaklardan biraz da olsa kaçmamıza olanak sağlayacak.

Siz de bu yazı dolu dolu yaşamak ve her anınızın tadını çıkarmak istiyorsanız, işte yaz boyu yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz ilginç ürün tavsiyeleri!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

İlginç ürün tavsiyeleri:

ITSHINY Bladeless Boyun VantilatörüTITA-DONG Sandalye ŞemsiyesiGEBBEM Cep Telefonu ŞemsiyesiFunthy Taşınabilir Mini İçecek/ Bardak SoğutucuSukeen Serinletici Mikrofiber El HavlusuKingSom Bluetooth Havuz HoparlörüITSHINY Bladeless Boyun Vantilatörü

ITSHINY Bladeless Boyun Vantilatörü, 78 havalandırma deliği ve yenilikçi turbo fan kanatları ile üstün bir serinlik sağlıyor. Bıçaksız tasarımı, uzun saçlı kişiler ve çocuklar için güvenli olup aşırı şarj, aşırı akım ve kısa devreye karşı koruma sağlayan şarj koruma devresi içerir.

Eller serbest kullanıma uygun olan bu vantilatör, stiliyle de dikkat çekiyor ve sanki bir kulaklıkmış gibi boynunuzun etrafına takılarak seyahatlerinizde serin kalmanıza yardımcı oluyor. USB ile şarj edilebilen bu fan, dahili 4000 mAh pili ile 5-17 saat arası çalışma süresi sunuyor ve üç ayarlanabilir hız seviyesine sahip. Ayrıca sessiz çalışma özelliği ve çevre dostu malzemelerden üretilmiş yapısı sayesinde taşıması kolay ve rahat.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

TITA-DONG Sandalye Şemsiyesi

Çok yönlülük: Kamp veya plaj sandalyelerinin, bebek arabalarının, tekerlekli sandalyelerin, golf arabalarının ve şezlongların yüzeylerine takılabilir.360° ayarlanabilir şemsiyeUV koruması ve yağmur geçirmezBoyut: Yükseklik: 55cm, Şemsiye altındaki çap: 80cm, Klips yüksekliği: 31cm

TITA-DONG Sandalye Şemsiyesi, güneşli günlerde cildinizi ve gözlerinizi korumak için siyah kaplamalı yüksek yoğunluklu polyester elyaftan üretilmiş. Paslanmaz çelik yapısıyla güçlü rüzgâr ve yağmur direncine sahip olan bu şemsiye, 2,5 cm'ye kadar olan tüm yüzeyler için uygun. Ürünün yükseltme kelepçesi sayesinde sandalye koluna veya bebek arabasına kolayca bağlanabilir ve sıkma kuvveti ile yönü ayarlanabilir.

360° ayarlanabilir sap, her an güneş koruması için şemsiyenin yönünü değiştirmeyi mümkün kılar. UPF 50+ koruması, UVA ve UVB ışınlarının %99'unu engelleyerek cildinizi korur ve serin kalmanızı sağlar. Ayrıca teras, plaj sandalyesi, bebek arabası gibi çeşitli yüzeylere kolayca takılabilen bu şemsiye, geniş bir uygulama alanı sunar.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

GEBBEM Cep Telefonu Şemsiyesi

Cep telefonu şemsiyesi, güneşli veya yağmurlu havalarda telefon kullanmayı kolaylaştıran pratik bir aksesuar. Bu minik şemsiye, telefonun ekranını koruyarak hem ışık yansımalarını azaltır hem de yağmur damlalarından korur. Özellikle dış mekanlarda fotoğraf çekerken veya navigasyon kullanırken oldukça faydalıdır.

Kompakt ve hafif yapısıyla taşınması kolay olan bu ürün, cep telefonu kullanıcılarına konforlu bir deneyim sunar. Yüksek kaliteli polyester ve sağlam gümüş mat kauçuk malzemeden üretilen bu telefon şemsiyesi, sert güneşe karşı güvenilir ve uzun süreli koruma sağlar, hasarı önler ve cihazınızın ömrünü uzatır. İki vantuzuyla telefonunuza kolayca yapışır.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Funthy Taşınabilir Mini İçecek/ Bardak Soğutucu

Bardak soğutucu, içeceklerinizi hızla soğutmak için ideal bir ürün diyebiliriz. Ürünü içeceği doğrudan bardağa dökerek veya şişenizi soğutucuya yerleştirerek kullanabilirsiniz. İthal yarı iletken soğutma çipi sayesinde hızlı soğutma ve sürekli yalıtım sağlayan soğutucu, sessiz fanı sayesinde gürültüsüz çalışır ve enerji tasarrufu yapar.

Ayrıca küçük boyutu sayesinde araç içine, bavula veya çantanıza kolayca sığar, bu da onu parti ve seyahatlerin vazgeçilmezi yapar. Kullanımı oldukça kolaydır; sadece düğmeye basmanız yeterlidir ve piyasadaki çoğu şişe ve kutu içecekle ile uyumludur, bu nedenle bira, kahve veya diğer içecekler için ideal bir seçim olabilir.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sukeen Serinletici Mikrofiber El Havlusu

Sukeen Serinletici Mikrofiber El Havlusu, yüksek yoğunluklu mikrofiber soğutma kumaşı sayesinde süper emici, nefes alabilir ve çevre dostu bir soğutma sağlar. Kimyasal içermeyen bu havlu, sadece ıslatılıp sıkılarak ve çalkalanarak 3 saate kadar serin kalabilir. Yaklaşık 101,6 x 30,5 cm boyutlarındaki bu havlu, kolay katlanabilir ve su geçirmez plastik çanta ile gelir. Kancası sayesinde spor çantalarına veya sırt çantalarına rahatça asılabilir böylece taşınması kolaydır.

Geri dönüştürülebilir ve sürekli soğutma özelliğiyle sıcak basmaları, dış mekân aktiviteleri, iç mekân antrenmanları, ısı çarpması ve güneş koruması gibi durumlarda idealdir. Bisiklet, antrenman, golf, yoga, fitness ve yürüyüş gibi aktivitelerde kullanım için mükemmel olan bu havlu, sıcak yaz günlerinde veya sıcak ortamda çalışırken hızlı serinleme sağlar ve aşırı ısınmaya karşı anında rahatlama sunar.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

KingSom Bluetooth Havuz Hoparlörü

KingSom Bluetooth Havuz Hoparlörü, 7 farklı aydınlatma seçeneği ve çeşitli flaş modları ile havuzunuzda renkli ve canlı bir atmosfer yaratır. Bluetooth 4.2 teknolojisi ile donatılmış olan bu hoparlör, 15 metre kablosuz menzil imkânı sağlar. Ürün güçlü hoparlörü, 360° net stereo ses ve müziğin ritmine göre yanıp sönen ışıklar ile üstün bir dinleme deneyimine sahip.

IPX7 su geçirmez teknolojisi sayesinde 1 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olan hoparlör, yüzme, duş, plaj, kamp gibi çeşitli aktiviteler için idealdir. KingSom Bluetooth Havuz Hoparlörü, mikro USB şarj kablosu da sahip.

Ürünü Amazon'dan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Haftanın Öne Çıkanları

Kan donduran cinayet: Baba-oğul hayatını kaybetti

2024-06-22 22:47 - Gündem

CHP’de bir sürpriz görüşme daha! Kılıçdaroğlu hem İmamoğlu ile hem de Yavaş’la görüşecek

2024-06-25 08:57 - Gündem

Arda Turan'dan Montella ve Arda Güler açıklaması!

2024-06-24 18:17 - Spor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den devamsızlık açıklaması!

2024-06-23 15:32 - Eğitim

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması! Görüşme olacak mı?

2024-06-26 15:03 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'ndan CHP açıklaması: Partiyi yoran yüklerden kurtulmalıyız

2024-06-29 14:33 - Politika

Ekrem İmamoğlu’ndan 'çarpık yapılaşma' açıklaması

2024-06-28 22:22 - Gündem

Duygu Özgül Kalebayır TikTok’ta 5 yaşındaki kuzenini istismar etti: Savunması pes dedirtti!

2024-06-25 13:23 - Gündem

Microsoft'un Kurucularından Paul Allen'ın Teknoloji Müzesi Kapanıyor!

2024-06-27 19:58 - Teknoloji

Galatasaray'dan resmi İlkay Gündoğan açıklaması!

2024-06-28 10:03 - Spor

İlgili Haberler

Forma Çıkarmaya Sarı Kart Gösterilmeye Başlanmasının Nedeni

22:48 - Teknoloji

Apple, Gelecekte Yapay Zekâyı Ücretli Yapabilir

22:18 - Teknoloji

Taktik işe yaradı! Windows 11 rekor kırıyor

22:03 - Teknoloji

Suudi Arabistan'ın Mega Projesi The Cube

21:42 - Teknoloji

Steam'de Tüm Zamanların Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekoru Kırıldı

21:12 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Milli Takım'da hedef çeyrek final! Avusturya - Türkiye: Muhtemel 11'ler

23:07 - Spor

Bakan Tunç'tan Türk bayrağına saldırı açıklaması

23:02 - Gündem

Bakan Tunç'tan 'Kayseri' açıklaması

22:53 - Gündem

Fredrik Midtsjo'nün Süper Lig'deki yeni adresi belli oldu

22:23 - Spor

Portekiz - Slovenya! CANLI

22:17 - Spor