Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Millete özür borcu var!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Helalleştik dediler, milletin iradesine hakaret eden bir şahsı İzmir'de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular.' diyerek 'Özgür Özel'in millete özür borcu olduğu kanaatindeyiz.' açıklamasında bulundu.

Politika - 7 gün önce

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir'deki kongrede Dilruba Kayserilioğlu'nu onur konuğu olarak ağırlamasını sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Sadece AK Parti'ye, sadece Cumhur İttifakı'na oy verenleri değil, milletin çoğunluğunu rencide eden o fotoğraf Türk demokrasisine hiç yakışmadı. Siyaset kurumuna gölge düşürdü. Bu lekenin süratle temizlenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Özgür Özel'in millete özür borcu olduğu kanaatindeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Kimseyi ötekileştirmeden tüm vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. 23 yıldır tüm saldırılara göğsümüzü siper ettik. Bir avuç seçkinin millete efendilik taslamasına izin vermedik. 

23 yıllık bu sevda sizin, bizim hepimizin sevdasıdır. Bu sevda büyük ve güçlü Türkiye sevdasıdır. Bu sevda Türkiye Yüzyılını inşa etme sevdasıdır.

AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak, tam bir kenetlenme içinde, tam bir dayanışma içinde aydınlık yarınlara beraber yürüyeceğiz.

Çok değerli başkanlar tekrar ediyorum. Biz bu ülkeye sevdalı bir kadroyuz. Vatandaşımızın çektiği hiçbir sıkıntıya gözlerimizi kapatmıyoruz. Çiftçimizin işçimizin derdini biliyoruz. Milletimizin derdi bizim derdimizdir. Milletimizin her serzenişinin başımızın üzerinde yeri vardır. Bizim bu millete aşkımız var. 

CHP'YE SERT TEPKİ

Muhalefetin içler acısı durumunu görüyorsunuz. Çevre yağması almış başını gidiyor. İzmir'de balıklar nefes alamıyor. Yönettikleri şehirlerde tek bir hizmetleri yok. Kayırmacılık skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. Liyakat tutarlılık halka verilen sözü tutma gibi erdemler yer almıyor. Peki bunun yerine ne var? Didişme var, kumpas var, ayak oyunu var. Kendi kariyerleri dışında hiçbir şey düşünmüyorlar.

"ÖZEL'İN MİLLETE ÖZÜR BORCU VAR"

Verdikleri sözü tutmak için çaba göstermek yok bunun yerine kavga, didişme, ayak oyunu, kumpas var. Helalleştik dediler, milletin iradesine hakaret eden bir şahsı İzmir'de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular. Atatürk'ün partisini himaye partisine dönüştürdüler. İnsanda biraz milletin iradesine saygı olur. insanda biraz hakaret ile düşünceyi ayıracak feraset olur. Bunun adı murayiliktir, tek parti CHP'sine geri dönmektir. Bunu ne bize ne de millete yutturamazsınız. millet iradesine dil uzatanı affetmez. Sadece AK Parti'ye, sadece Cumhur İttifakı'na oy verenleri değil, milletin çoğunluğunu rencide eden o fotoğraf (Dilruba Kayserilioğlu) Türk demokrasisine hiç yakışmadı. Siyaset kurumuna gölge düşürdü. Bu lekenin süratle temizlenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Özgür Özel'in millete özür borcu olduğu kanaatindeyiz.

Son Dakika: Küfürbaz Kayserilioğlu'nun cezası belli oldu!

"TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİ..."

Tüm siyasi partilerden sağ duyu bekliyoruz. Türkiye'nin ve milletin önceliği ortadadır. Milletimizin 14-28 Mayıs seçimlerinde verdiği karar ortadadır. Türkiye'nin gündemi dışındaki her konuya havanda su dövmek olarak bakıyoruz. Muhalefet neyle uğraşırsa uğraşsın bizim gündemimizde, enflasyonu tek haneye indirmek, ülkemizi korumak var. Bizim gündemimizde istihdamı ihracatı artırmak var. Bizim gündemimizde bölücü terör örgütüne ölümcül darbeyi indirmek var. Bizim gündemimizde bölgedeki yangından ülkemizi korumak var. Gazze'deki katliamı durdurmak var. Millete verdiğimiz sözleri tutmak var. Gündemimizde sadece eser var.

AK PARTİ'DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI!

Kongre sürecimizi başlattık. Milletimizin kapısını yine çalacağız, milletimizin terazisinde kendimizi tartacağız.

AK Parti bitmeyen sevdasıyla bu ülkenin geleceğidir. 8. Büyük Kongre maratonumuzu yeni bir şahlanışın, dirilişin, Türkiye'nin gelecek asrına mührümüzü vuracağımız atılımın vesilesine dönüştürmek arzusundayız.

Muhalefetin, özellikle bölücü örgütün siyasi uzantılarının tahrik ve kutuplaştırıcı diline, milletin sinir uçlarıyla oynayan provokatif diline prim vermeyin.

Haftanın Öne Çıkanları

Oğuz Murat Aci'nin babasından özel bilirkişi raporuna sert tepki

2024-09-04 19:07 - Gündem

Narin'in ön otopsi raporu ortaya çıktı! Bakan Tunç'tan açıklama

2024-09-09 03:22 - Gündem

Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!

2024-09-10 07:38 - Gündem

Nothing Phone (2a) için Nothing OS 2.6 güncellemesi!

2024-09-06 07:43 - Teknoloji

Ahu Tuğba'nın ölümü şüpheli bulundu

2024-09-04 09:58 - Magazin

Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor

2024-09-07 18:58 - Teknoloji

Ümit Milli Takım gruptan çıkma şansını kaybetti

2024-09-06 22:18 - Spor

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu mu? Cemil Tugay konuştu

2024-09-05 10:33 - Politika

Sema Silkin Ün'den CHP'lilere 'teğmen yemini' cevabı

2024-09-05 13:58 - Politika

Bakan Tunç'tan İmamoğlu'na dava cevap: 'Kimse yargıyı tehdit edemez'

2024-09-04 18:08 - Gündem

İlgili Haberler

MHP'den Hüda Par'a 'boş beyhude' CHP'ye 'trajikomik' yanıtı

10:23 - Politika

4. madde kaldırılsın tartışması! Zekeriya Yapıcıoğlu Özgür Özel'e 72 saat süre verdi

08:28 - Politika

Özgür Özel'den 'ezan' çıkışı! Peki gerçek ne?

22:23 - Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki

19:22 - Politika

AK Parti'nin MYK toplantısı sona erdi! Ömer Çelik'ten sivil anayasa açıklaması

18:38 - Politika

Günün Manşetleri

Zeytinyağı üreticisi ihracatta kısıtlamanın kaldırılmasından memnun

13:47 - Ekonomi

Türkiye dünyanın en büyük İHA-SİHA tedarikçisi oldu

13:38 - Ekonomi

Borsa, günün ilk yarısında yükseldi

13:33 - Ekonomi

TKİ'de iş kazaları son 20 yılda yüzde 85 azaldı

13:27 - Ekonomi

Polislerin orantısız güç kullandığı iddiası: Soruşturma başlatıldı!

13:23 - Gündem