?>

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'dan çirkin iftiraya cevap: Hesaplaşacağız!

Manisa’nın Şehzadeler İlçesinin CHP’li belediye başkanı Gülşah Durbay, bir internet sitesinde kendisi hakkında ortaya atılan çirkin iddialara cevap verdi. Durbay, 'İddiayı ortaya atanlarla yargı önünde hesaplaşacağız' ifadelerini kullandı.

Politika - 3 saat önce

Manisa’nın Şehzadeler İlçesinin CHP’li belediye başkanı Gülşah Durbay, bir internet sitesinde kendisi hakkında ortaya atılan çirkin iftiralarla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından video paylaşan ve kansere yakalandığını söyleyen Durbay, "İddiayı ortaya atanlarla yargı önünde hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bugün yayınladığı video ile kolon kanseri sebebiyle tedavi gördüğünü ve bu çirkin iddiaları tedavisinin başladığı ilk gün öğrendiğini söyledi. İddiaları kesinlikle yalanlayan Durbay, bu iftira karşısından yanında bulunan Özgür Özel ve eşine de teşekkür etti.

'BU AÇIKLAMAM VİCDAN SAHİBİ TÜM İNSANLAR İÇİN'

Durbay, "Bu açıklama kentim, ailem, partim ve vicdan sahibi tüm insanlar için" dedi.

2 Ağustos'ta, 2008 yılından beri yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde bağırsak operasyonu geçirdiğini belirten Durbay, operasyonın ardından yaşadığı sıkıntılardan kurtulduğunu, görevinin başına eskisinden daha iyi şekilde döndüğünü söyledi.

Ardından, "Fakat geçtiğimiz ay 4 Eylül günü, gelen patoloji raporunda kolon kanseri olduğumu öğrendim" diyen Durbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Teşhis sonrası, tüm uzman kadrolarla hem görevimi en güçlü şekilde devam ettirmek hem de en iyi tedaviyi alabilmek adına değerlendirmelerde bulunduk. Tüm süreci şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşmak istiyordum. Fakat kız kardeşim riskli bir hamilelik geçirdiği ve erken doğum risk olması nedeniyle açıklama yapmayı onun ve doğacak olan yeğenimin sağlığını etkilememesi adına ertelemiştim.

Bana alçakça iftiralar atanlar yüzünden dün İzmir Medicana Hastanesi’nde ilk kemoterapimi alırken ailem bu haberler nedeniyle, apar topar İstanbul’a, kardeşimin yanına gidip durumu açıklamak zorunda kaldı. Kendi hastalığımı, karnı burnunda bebek bekleyen kardeşime kendim açıklayamadım. Kendisiyle konuşamadım. Bunun acısını da asla unutmayacağım. Asla affetmeyeceğim.

'İFTİRAYA UĞRADIM, BU SAATTEN SONRA HİÇBİR ÖZRÜN KIYMETİ YOK'

Durbay, ameliyat olduğu günden bu yana organize olmuş, hazımsız bir grup tarafından planlı bir şekilde pek çok iftiraya-yalana maruz kaldığını söyledi ve ekledi:

"Geçtiğimiz gün ise bir alçak tarafından son derece çirkin, ipe sapa gelmez, baştan sona yalanlarla dolu bir yazı dolaşıma sokularak ben, ailem ve Sayın Genel Başkanım hedef gösterildi, iftiraya uğradım." şeklinde konuştu.

'100'DEN FAZLA KİŞİ VE KURUMU MAHKEMEYE VERDİM'

Dünden beri 100’den fazla kişi ve kurumu mahkemeye verdiğini açıklayan Durbay, "Bu alçaklardan hukuk önünde hesap sorup, hepsini tek tek mahkum ettireceğim. Mahkemeye verildiğini öğrenenlerden bazıları derhal yazılarını kaldırdı ve benimle iletişim kurmaya çalışıp, özür mesajları gönderdiler. Bu saatten sonra hiçbir özrün, ne benim ne de ailemin nezdinde bir kıymeti yoktur. Hakkımda bu adice iftiraları atanlar, mahkum olacaklardır" dedi.

'NE İDÜĞÜ BELİRSİZLERE BU YAPTIKLARININ HESABINI SORACAĞIM'

Durbay, "Bir yandan bu hastalık illetiyle mücadele edip tekrar sağlığıma kavuşacak, bir yandan da bu ne idüğü belirsizlerle bu yaptıklarının hesabını soracağım. Siyasi hırsları için, böylesine seviyesiz ve aşağılık yalanları yayanlara ve bundan medet umanlara meydanı boş bırakmayacağım. Partimi ve beni, böyle çirkin iftiralarla karalamak isteyenler günün sonunda bunun hesabını yargı önünde ve daha da önemlisi milletin vicdanında en ağır şekilde verecekler" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Bir internet sitesinde Ebru Küçükaydın ismiyle yayımlanan köşe yazısında, CHP lideri Özgür Özel ile Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında çirkin bir iddia ortaya atılmıştı.

Haberde, Özgür Özel’in, uzun yıllardan beri Gülşah Durbay ile ilişkisi olduğu ve bu sebeple siyasette AK Parti ve MHP ile yakınlaştığı ima edilmişti.

Haftanın Öne Çıkanları

OpenAI Yeni "Canvas" Arayüzünü Kodlama Projeleri İçin Tanıttı

2024-10-04 00:38 - Teknoloji

OpenAI'ın Güncel Değeri Belli Oldu

2024-10-03 09:12 - Teknoloji

Facebook Takip Etmediklerinizin Paylaşımlarını da Gösterecek

2024-10-04 22:17 - Teknoloji

ChatGPT'nin kullanıcı sayısındaki gizem: 2 haftada rekor kırdı!

2024-10-04 17:12 - Teknoloji

ChatGPT'ye Sorduk: Yakın Bir Gelecekte Kaybolacak Meslekler

2024-10-04 20:12 - Teknoloji

Meta Yeni Yapay Zekâ Video Aracını Tanıttı

2024-10-04 19:27 - Teknoloji

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: Eksiklerimizi siz telafi edeceksiniz

2024-10-04 22:03 - Politika

Çankırı'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

2024-10-04 22:42 - Gündem

Merkez Bankası'ndan yıllık enflasyon açıklaması!

2024-10-04 20:13 - Ekonomi

Yarım saatte 19 yaşındaki 2 genç kadını öldürüp intihar etti! Emniyet'ten açıklama geldi..

2024-10-04 19:28 - Gündem

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: İki yeni büyükelçi ataması Resmi Gazete'de

00:37 - Politika

Cevdet Yılmaz: Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz

22:18 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: Eksiklerimizi siz telafi edeceksiniz

22:03 - Politika

Murat Kurum: 11 ilde yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim etmeyi hedefliyoruz

21:48 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST paylaşımı

20:57 - Politika

Günün Manşetleri

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'dan çirkin iftiraya cevap: Hesaplaşacağız!

01:53 - Politika

Filistin’in İslâm dünyasının geleceğindeki rolü tartışılıyor

01:07 - Gündem

İlhan Palut 5 hafta sonra gelen galibiyeti değerlendirdi

00:47 - Spor

Sarunas Jasikevicius: Antrenörlüğü öğretemez

00:42 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: İki yeni büyükelçi ataması Resmi Gazete'de

00:37 - Politika