Sarsılmaz, ana sponsor olduğu İGEF 2024’te!

İGEF 2024, Türkiye’nin en büyük ateşli silah üreticisi SARSILMAZ’ın ana sponsorluğunda 19-21 Eylül tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek.

Ekonomi - 1 gün önce

 SARSILMAZ Silah Sanayi Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, “Türkiye’nin savunma sanayisi ve havacılık alanında geldiği seviye, bu alandaki üreticileri de farklı bir noktaya taşıdı. Böylesi bir ortamda İGEF 2024 fuarının, Türkiye’nin iç güvenlikteki üretim kapasitesini göstermeye, iş birliği fırsatlarını görmeye ve uluslararası bir ağ oluşturmaya katkısının büyük olacağını düşünüyorum.” dedi.

İç güvenlik alanındaki ekipmanlara yönelik uluslararası düzeydeki ilk fuar olma özelliğini taşıyan İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı (İGEF) 2024, kapılarını 19-21 Eylül tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde açacak. Türkiye’nin en köklü silah üreticilerinden SARSILMAZ’ın ana sponsorluğundaki fuar, İçişleri Bakanlığı’nın himayesinde, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (TPTGV) ile Silah Sanayicileri ve Patlayıcı Maddeler İş Adamları Derneği’nin (SİSİAD) desteğiyle düzenlenecek. 

Yurt içi ve yurt dışı bilişim ve güvenlik sektöründen alıcı ve tedarikçi firmalar ile özel güvenlik şirketlerinin yoğun ilgi göstermesinin beklendiği fuarda siber güvenlik ve genel güvenlikle birebir ilişkili bankacılık, sigortacılık, enerji, altyapı ve mühendislik hizmetlerinin temsilcileri de yer alacak.

İGEF 2024, her türden güvenlik teknolojileri ve ekipmanları ile silah sanayinin ilgili kollarını uluslararası bir platformda birleştirecek, kamu ve özel sektörü aynı çatı altında buluşturacak bir fuar ve konferans etkinliği olarak planlandı. Fuar kapsamında yerli ve yabancı birçok özel firma ile kamu kurum ve kuruluşlarından yetkililer, alanında uzman isimlerin konuşmacı olacağı konferanslara da katılabilecek. 

ÖZPAMUKÇU: “FUARIN ULUSLARARASI AĞ OLUŞTURMAYA KATKISI BÜYÜK OLACAK”

SARSILMAZ Silah Sanayi Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, etkinliğin, artan jeopolitik risklerle beraber Avrupa’da birçok ülkenin savunma yatırımlarını artırma kararının ardından düzenlenmesini önemli bulduğunu belirtti. Türkiye’nin savunma sanayisi ihracatında büyük artış yaşandığını kaydeden Özpamukçu, şöyle devam etti: “Türkiye’nin savunma sanayisi ve havacılık alanında geldiği seviye, bu alandaki üreticileri de farklı bir noktaya taşıdı. Böylesi bir ortamda İGEF 2024 fuarının, Türkiye’nin iç güvenlikteki üretim kapasitesini göstermeye, iş birliği fırsatlarını görmeye ve uluslararası bir ağ oluşturmaya katkısının büyük olacağını düşünüyorum. İç güvenlik alanındaki ekipmanlara yönelik uluslararası düzeyde ilk fuar olan İGEF 2024’te firmalar, ürün ve hizmetlerini hem yabancı yetkililere ve potansiyel müşterilerine hem de sektörel medya kuruluşları aracılığıyla geniş hedef kitlelere ulaştırma imkanına sahip olacak. Milli savunma sanayisi projelerinin en önemli paydaşlarından SARSILMAZ’ın, kendi topraklarında düzenlenen böylesine büyük bir organizasyonun ana sponsoru olmasının, Türkiye’deki ürünlerin küresel pazara taşınmasına fırsat vermesi açısından değerli olduğunu düşünüyoruz.

Fuar ve diğer etkinlikler, sadece bizim firmamız için değil, diğer savunma sanayisi üreticileri için de bir fırsat olacaktır. Ülkemizin yerli ve milli savunma sanayisi üretiminde ortaya konacak vizyonun, tüm firmalar açısından ufuk açıcı olacağına inanıyoruz.”

SARSILMAZ’IN UZAKTAN KOMUTALI SILAH SİSTEMLERİ İGEF 2024’TE SERGİLENECEK

SARSILMAZ’ın Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) de üzerine entegre edilmiş SARSILMAZ silahlarıyla fuarda sergilenecek. UKSS’ler lazer mesafe ölçer, gündüz kamerası, termal kamera, kalan mühimmat sayacı, son mühimmat uyarısı, balistik koruma ve acil durumlarda manuel kullanım gibi özellikler içeriyor.

Silah Kuleleri ayrıca otomatik hedef tanımlama, otomatik hedef takibi, dokunmatik ekranlar, yüksek hassasiyet, farklı silahlarla uyumluluk, yüksek stabilizasyon ve hafiflik gibi avantajlarıyla da öne çıkıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Abdulkadir Uraloğlu açıkladı! Narin cinayetinde silinen mesajlar...Meta, konuşmaları gönderecek mi?

2024-09-18 12:33 - Gündem

İmamoğlu'nun diploma gerçeği... Üniversiteyi kazanamayınca Kıbrıs formülü nasıl işletildi?

2024-09-15 16:03 - Politika

Eskiden Telefon Numaralarının Başında Neden Harfler Vardı?

2024-09-12 08:38 - Teknoloji

Real Madrid - Stuttgart maçına Meler damgası! Ancelotti'den tepki

2024-09-18 03:03 - Spor

İstanbul Fatih'te 3 katlı bir bina çöktü!

2024-09-12 23:43 - Gündem

Galatasaray - Çaykur Rizespor / Canlı anlatım

2024-09-14 19:13 - Spor

Narin Güran soruşturmasında yeni gözaltı!

2024-09-13 20:43 - Gündem

Kurultaydan sonra yapılan ilk MYK'da İmamoğlu'na yakın isimlerden Yavaş'a tepki

2024-09-16 10:53 - Politika

Narin'in babası Arif Güran'la Salim Güran'ın eşinin ifadesinden çarpıcı detaylar

2024-09-13 10:03 - Gündem

Yeşil Yalova FK, Yeni Çanspor'u 3 golle kupanın dışına itti

2024-09-11 18:17 - Spor

İlgili Haberler

SPK'dan bir bağımsız denetim şirketine para cezası

23:18 - Ekonomi

Yeni mevzuat ile ayaklı emlakçılık dönemi bitiyor

21:47 - Ekonomi

Türk Tuborg hisseleri Ana Pazar'a alındı

20:08 - Ekonomi

Türk Tuborg hisseleri Ana Pazar'da işlem görecek

19:57 - Ekonomi

Faiz kararı sonrası Borsa günü yükselişle tamamladı

19:22 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Bisiklet yolunu işgal eden araçların üzeri mavi brandayla kaplandı

23:42 - Gündem

'Bana yakışmaz' diyen Şenol Güneş'ten oyuncularına mesaj!

23:33 - Spor

Maç bitti! Burak Yılmaz, taraftarla tartışma yaşadı

23:28 - Spor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 90+8'de yıkıldı

23:22 - Spor

Dünyanın ilk ekmeği, THY’nin New York uçuşunda ikram edilecek!

23:17 - Gündem